Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Doi tineri din Constanța reținuți de polițiștii din Alba Iulia. Au furat mai multe trabucuri dintr-o benzinărie

Publicat

mascati, politie

Patru tineri din Constanța au fost ridicați miercuri seara de polițiști și jandarmi, din zona blocurilor M din Alba Iulia și duși la audieri la sediul central. 

Aceștia erau căutați de forțele de ordine pentru un furt din stația de carburanți OMV. 

Mai exact, angajații de la OMV au alertat prin 112 că mai multe persoane au sustras din benzinărie câteva cutii de trabucuri.

CITEȘTE ȘI: Operațiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba Iulia, în cartierul Cetate. Patru bărbați au fost reținuți și duși la audieri

Pe baza informațiilor primite, în aproximativ 30 de minute polițiștii au descoperit mașina cu care tinerii s-au deplasat la benzinărie.

La audieri s-a stabilit că doar doi dintre cei patru tineri au participat la furt.

Aceștia au sustras din stația de carburanți, opt pachete de trabucuri în valoare de 1.000 de lei.

Momentan cei doi tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, ”polițiștii din Alba Iulia au reținut doi tineri din județul Constanța, care sunt bănuiți că au sustras trabucuri, în valoare de 1.000 de lei, dintr-o stație de carburanți. Aceștia au fost identificați în aproximativ 30 de minute de la sesizare, în urma unei acțiuni în care au fost implicate mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.

La data de 23 septembrie 2020, în jurul orei 17.45, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, dintr-o stație de carburanți din municipiu, au fost sustrase mai multe țigări, tip trabuc, iar autorii se deplasează cu un autoturism înmatriculat în județul Constanța.

Au fost alertate echipajele de poliție și jandarmerie aflate în teren, iar la scurt timp s-a reușit identificarea autoturismului, într-o zonă de blocuri de pe B-dul 1 Decembrie din Alba Iulia.

La sediul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost conduse 4 persoane, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că două dintre acestea ar fi fost implicate în fapta de furt.

Polițiștii au stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Mangalia județul Constanța ar fi sustras 8 pachete cu trabucuri, în valoare de 1.000 de lei, de pe rafturile magazinului stației de carburanți, în timp ce complicele său, un bărbat de 30 de ani, din comuna Mihai Viteazu, județul Constanța, s-a interpus vizual între el și angajații stației.

O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru furt respectiv complicitate la furt, urmând ca în cursul zilei de azi, 24 septembrie, să fie prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax