Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Operațiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba Iulia, în cartierul Cetate. Patru bărbați au fost reținuți și duși la audieri

Publicat

Patru bărbați au fost reținuți miercuri seară în Alba Iulia, după o operațiune de amploare a polițiștilor. 

Se pare că este vorba despre persoane bănuite într-un dosar de furt înregistrat în oraș, pentru care exista un cerc de suspecți.

Aceștia au fost ridicați de oamenii legii în zona blocurilor M din cartierul Cetate, dintr-un apartament în care existau informații că s-ar afla chiar în acel moment.

Surse din Poliție au declarat că autoritățile aveau informații că suspecții erau periculoși și ar fi putut deveni recalcitranți, motiv pentru care s-a decis ca operațiunea să includă un număr mare de polițiști și jandarmi.

Reprezentanții IPJ nu au precizat deocamdată oficial detalii concrete legate de acuzațiile care li se aduc bărbaților reținuți.

UPDATE: Patru tineri din Constanța au fost ridicați miercuri seara de polițiști și jandarmi, din zona blocurilor M din Alba Iulia și duși la audieri la sediul central. 

Aceștia erau căutați de forțele de ordine pentru un furt din stația de carburanți OMV. 

Mai exact, angajații de la OMV au alertat prin 112 că mai multe persoane au sustras din benzinărie câteva cutii de trabucuri.

CITEȘTE ȘI: Operațiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba Iulia, în cartierul Cetate. Patru bărbați au fost reținuți și duși la audieri

Pe baza informațiilor primite, în aproximativ 30 de minute polițiștii au descoperit mașina cu care tinerii s-au deplasat la benzinărie.

La audieri s-a stabilit că doar doi dintre cei patru tineri au participat la furt.

Aceștia au sustras din stația de carburanți, opt pachete de trabucuri în valoare de 1.000 de lei.

Momentan cei doi tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax