Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri polițiști, victimele accidentului teribil din Cluj. Autoturismul a fost distrus în urma impactului cu o cisternă

Publicat

Doi polițiști din Cluj Napoca, Ana Maria Ghiran și soțul ei Lucas Eduard, doi tineri proaspăt căsătoriți, sunt victimele tragicului accident de duminică, din Cluj. 

Aceștia nu au mai avut nici o șansă după impactul dintre autoturismul pe care polițistul în conducea și o cisternă condusă de un bărbat din Ucraina în vâstă de 51 de ani. 

Cei doi polișțiști aveau 23 de ani (Ana) și respectiv 24 de ani (Lucas).

Accidentul a avut loc într-o curbă extrem de periculoasă, denumită de localnicii din zonă, ”curba morții”, deoarece vine după o porțiune de drum pe care șoferii pot accelera, iar apoi, în curba, vara vizibilitatea este redusă din cauza vegetației.

VEZI ȘI: VIDEO: Carnagiu pe o șosea din Cluj: Doi tineri au murit în urma unui grav accident. Impact între un autoturism și o cisternă

Ana era fostă polițistă la rutieră și mai nou la resurse umane, iar Lucas, era într-o structură de elită a poliției.

IPJ Cluj este în doliu, iar pe pagina de Facebook, mii de oameni lasă mesaje de condoleanțe.

De asemenea și Diaspora Europeană a postat un mesaj pe pagina lor de Facebook.

”Dumnezeu ne-a mai luat o stea. Condoleanțe familiei

Azi-dimineață, în localitatea Șaula din județul Cluj, s-a produs un accident rutier grav.

Doi tineri polițiștii, soț și soție de mai puțin de o lună de zile, au decedat pe loc în urma impactului cu o autocisternă. Echipele de descarcerare venite la fața locului au putut doar constata decesul celor doi agenți de poliție.

Ana Maria Ghiran de 24 de ani și soțul ei de 23 de ani, se aflau în serviciu activ la Poliția Cluj-Napoca. Ana Maria (agenta din poză) a lucrat în trecut la Poliția Rutieră Huedin. A fost un agent rutier model căruia, ori de câte ori i-am solicitat sprijinul, nu a ezitat să își facă meseria exemplar !

Reprezentanți ai echipei Diaspora Europeană vor participa la funeraliile agenților”, au scris aceștia pe Facebook, unde au postat și o poza cu Ana Maria.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Spartan

    marți, 27.06.2023 at 14:58

    Si totuși vine a fost vinovat?
    Ca deobicei se precizează lucrul acesta .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax