Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi viceprimari, puşi la conducerea PNL Alba Iulia. Numirile sunt interimare, până la alegerile de anul viitor

Publicat

PNL şi-a stabilit conducerea la nivelul organizaţiei din Alba Iulia. Paul Voicu a fost numit în funcţia de preşedinte, interimar, până la alegerile de anul viitor. Face echipă cu Gabriel Pleşa, care este prim-vicepreşedinte coordonator. Cei doi sunt şi viceprimarii oraşului Alba Iulia.

Numirile în funcţiile de conducere PNL Alba au fost făcute prin decizie a preşedintelui BPJ Alba al partidului, Mircea Hava, în 3 august, respectiv 28 iulie, conform prevederilor statutului formaţiunii politice.

PNL este în prezent în procedură de fuziune, astfel încât interimatul va dura până în 2017, când vor fi organizate alegeri în cadrul partidului.

Reamintim că Florin Roman a demisionat în iulie de la conducerea PNL Alba Iulia, după ce în luna martie a fost ales ca unic președinte al organizației. Numirea lui Paul Voicu, atunci prim-vicepreședinte al PNL Alba Iulia, și fost copreședinte, în locul lui Roman era cea mai probabilă variantă, la momentul respectiv.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax