Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia. Tatăl lui Mircea Hava s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare

Publicat

doliu1 Bucuria câștigării unui nou mandat de primar a fost umbrită de pierderea tatălui său. Familia Hava este în doliu după ce, miercuri dimineaţa, s-a stins din viaţă tatăl primarului Mircea Hava. Gheorghe Hava, Bubu cum îi spuneu cei care îl cunoșteau și îl iubeau, a plecat la cele veșnice, la vârsta de 89 de ani, după ce în ultimul timp o boală i-a afectat grav starea de sănătate. 

Gheorghe Hava, tatăl primarului din Alba Iulia a fost profesor şi director de şcoală. În februarie 2016 împlinise 89 de ani. Acesta se afla în stare critică de mai multe zile.

Agravarea bolii tatălui i-a umbrit bucuria câștigării alegerilor, edilul Mircea Hava fiind vizibil afectat chiar și în ziua votului, precum și după aflarea rezultatelor.

Gheorghe Hava s-a stins din viață în data de 8 iunie în jurul orei 6.00 dimineața. Originar din judeţul Bihor, acesta va fi înmormântat la Alba Iulia, vineri la ora 13.00 în Cimitirul Maieri din oraș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax