Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE Doliu la Poliția Alba: Un luptător de la trupele speciale s-a stins din viață la un spital din Cluj. Avea 44 de ani

Publicat

mihai motica

Mihai Ioan Moțica, luptătorul SAS care a ajuns, în weekend, în stare gravă la un spital din Cluj, a decedat. Colegii din Poliția Alba sunt alături de familia îndoliată.

UPDATE: Polițiștii de la IPJ Alba au ținut un moment de reculegere, în memoria colegului lor.

Mihai avea 44 de ani și era unul dintre „mascații” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Alba.

Era unul dintre ”băieții buni care intervin în cele mai periculoase situații. În ultimele zile s-a simțit rău, iar ieri a ajuns la spitalul din Alba Iulia, de unde a fost transferat la Cluj, aici fiind supus unei intervenții chirurgicale complicate”, a transmis Poliția Română.

Mesajul transmis de colectivul IPJ Alba:

„Boala a lovit fără veste și ni l-a luat pe colegul nostru Moțica Mihai, unul dintre luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, un om, un polițist și un prieten deosebit. A fost tenace, devotat, serios și discret și a luat parte, cu entuziasm, la toate misiunile în care a fost trimis, alături de colegii săi.

Suntem profund îndurerați și mâhniți de această soartă nedreaptă și suntem alături de soția sa și de cele două fetițe, rugându-ne ca Bunul Dumnezeu să le mângâie sufletele.

Dumnezeu să te așeze între cei drepți, dragul nostru coleg! Drum bun printre stele!” a transmis colectivul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax