Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Traian Berbeceanu, apel umanitar pentru un luptător de la trupele speciale din Alba, aflat în stare gravă la un spital din Cluj

Publicat

tb

Fostul șef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a lansat un apel public, pe pagina sa de facebook, pentru unul dintre polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Alba.

Polițistul, pe care Berbeceanu îl numește ”unul dintre cei mai buni polițiști” din IPJ Alba, are nevoie de sânge. Este internat într-un spital de la Cluj-Napoca, dar oricine poate dona în numele lui la oricare centru de transfuzii sangvine. 

Un apel similar au lansat mai mulți angajați ai PJP Alba. Polițiștii nu au detaliat însă în legătură cu situația colegului lor. Se pare că omul s-a simțit rău de câteva zile și a hotărât să meargă la Cluj Napoca, unde a suferit o intervenție chirurgicală. 

”Apel umanitar!

Moțica Mihai Ioan este unul dintre „veterani”, unul dintre cei mai buni polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Alba!
Acum se luptă pentru viața sa, aflându-se în stare grava la un spital în Cluj Napoca!
Are urgentă nevoie de transfuzie de sânge!
Haideți, vă rog, să îl ajutăm!
Cei ce doresc se pot prezenta la orice Centru de transfuzii sangvine, cu mențiunea Moțica Mihai Ioan”  scris Berbeceanu pe Facebook. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax