Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DOSAR PENAL în cazul INCENDIULUI de la Groşi, în care un copil de 2 ani a suferit arsuri. Fratele său a încercat să aprindă focul cu benzină

Publicat

foc soba Poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în urma incendiul produs marţi, în satul Groşi, comuna Ceru Băcăinţi. Reamintim că un copil de ani a suferit arsuri după ce fratele său a încercat să aprindă focul în sobă folosind benzină.

Băieţelul de doar 2 ani, B.C., din sat, a suferit arsuri la nivelul feţei şi al mâinilor, fiind transportat la Bucureşti, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit IPJ Alba, marţi, în jurul orei 10.32, poliţiştii Postului de Poliție Șibot au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o locuinţă unei familii din Groşi, comuna Ceru Băcăinţi, s-a produs un incendiu. Incendiul a fost stins de către pompieri şi cetăţeni, iar în urma acestuia un minor în vârstă de doi ani şi şase luni a suferit arsuri la nivelul feţei şi a membrelor superioare şi a fost transportat la spital.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului, a rezultat că incendiul a fost provocat de fratele victimei, un minor în vârstă de 8 ani, care ar fi încercat să aprindă focul în sobă, folosind benzină.

În momentul producerii incendiului, cei doi copii erau singuri acasă.

În urma incendiului au ars mobilier, o combină muzicală, un televizor, covorul şi lenjeria de pat și articole de îmbrăcăminte

Poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

AICI, mai multe detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax