Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar penal pe numele unui tânăr din Alba Iulia care a inițiat pe Facebook evenimentul ”Concurs de bătut femeia”

Publicat

c

Procurori şi poliţişti din Alba Iulia au deschis un dosar penal pe numele persoanei care a promovat pe Facebook ”Concurs de bătut femeia”, un eveniment care a stârnit revoltă în mediul online chiar de Ziua Națională. Cercetările au loc în urma unei sesizări depuse de o asociaţie din Bucureşti.

Un eveniment promovat pe Facebook, numit ”Concurs de bătut femeia”, anunţat chiar de Ziua Naţională în Alba Iulia, a adunat inițial mii de persoane s-au ”înscris” la momentul respectiv, pentru a participa la evenimentul considerat de mulţi o ”glumă sinistră”. 

Asociaţia ”Necuvinte” din Bucureşti nu l-a considerat însă o glumă și a transmis o sesizare la IPJ Alba, instituție care a demarat cercetărea penală a inițiatorului așa-zisului eveniment, un tânăr al cărui profil de facebook spunea că este din Alba Iulia.

”La sesizarea dvs. întregistrată la Poliţia Municipiului Alba Iulia cu nr. (…), privind evenimentul organizat «Concurs de bătut femei», postat pe reţeaua de socializare Facebook de pe profilul numitului P. T. vă informăm următoarele: În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii din cadrul subunităţii au rezultat aspecte care pot fi de natură penală motiv pentru care petiţia dvs. a fost trecută în evidenţa dosarelor penale sub nr. (…), urmând a se efectua cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia”, se precizează în adresa primită de asociaţia ”Necuvinte” de la Poliţia din Alba Iulia.

Răspunsul a fost făcut public pe Facebook de reprezentantul asociaţiei, Simona Voicescu. ”Vă amintiţi mizeria cu «Concurs de bătut femei» care a poluat mediul online în preajma Zilei Naţionale? Ei bine, şi eu! Stăteam eu liniştită acasă cu laptopul pe piept căutând info despre… pisici (recunosc), când au început să bâzâie toate, whatsapp, facebook, telefon, tot!! «Simona, hai să facem ceva!», «Ai văzut ce circulă pe Facebook?!?»… Cu laptopul tot pe piept, am intrat pe site-ul Poliţia Română şi am trimis o petiţie către IPJ Alba, de unde spunea isteţul creativ că este, iar astăzi am primit acest răspuns. Ce vrea să spună autorul este că nu este suficient activismul pe facebook, trebuie să facem şi practic ceva atunci când vedem ceva nedrept întâmplându-se în jurul nostru”, a precizat Simona Voicescu.

Postarea inițială a fost ștearsă de autorul evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Bogdan

    luni, 24.12.2018 at 09:56

    Voi sunteti handicapati ? Sunt alte lucruri mai rele si pe bune decat cacatul asta de umor negru. Ce dracu e cu tara asta ? Credeti ca din cauza asta ne aflanm unde ne aflam ? Si pana la urma cel ce a facut evenimentul e rezultatul invatamantului romanesc.
    Mai bine s ar duce sa faca anchete pe bune unde e nevoie decat sa taie frunze la caini cu cacaturi inofensife.
    Sunt lucruri cu influenta negativa mult mai mari decat eveniment… adica daca stati sa cititi toate comentariile si postarile de pe eveniment o sa realizati ca lumea a prins guma mult mai bine decat asociatia din bucuresti cu plangerea; dar lumea e mai proasta decat pare… da, la asociatie ma refer.

  2. Cosmin Stefan

    luni, 24.12.2018 at 13:12

    Mari prosti frate :)))) eu sincer nu mai am cuvinte, daca la o gluma se sesizeaza toti ofensatii, atunci sincer… nu ma mor de ce e Romania in halul in care e. Vai de voi, toti astia de faceti plangere pentru un eveniment la caterinca pe Facebook dar sa gasit isolutii sau sa luptati cu cei ce va reduc speranta de viata tuturor nu ati face-o :)))
    Genial. As vrea sincer sa ma intalnesc cu toti cei ce au vrut sa faca plangere pe tema event-ului asta si sa am cate o discutie asa, sa analizez si eu IQ-ul lor
    Dar cum n-o sa se intample oricum, am sa raman la opinia mea, care e si opinia generala, aceea conform careia marii ofensati se ridica din randurile taranimii si ??fac plangere?? legat de ceva ce e CU SIGURANTA complet inofensiv, in loc sa se ridice si sa comenteze impotriva lucrurilor cu adevarat ofensive din tara asta. Groaznic… groaznic… nu e bine..

    • Cosmin Stefan

      luni, 24.12.2018 at 13:15

      nu ma mir* sa gasiti solutii *

  3. Andrei Valeriu

    luni, 24.12.2018 at 14:13

    O data la 30 cel putin 30 de minute o femeie este batuta grav in Romania… si asta ti se pare tie umor de facut? Da-l in mortii lui de umor. Mira-te ca Romania a ajuns in halul asta cand astfel de concurs apare pe FB si o gramada de nebuni abereaza pe marginea lui. Pamflet a devenit tarziu cand si-au dat seama ca „e groasa”. Nu inteleg cum cineva poate sa fie de acord cu asa ceva. E ca si cum mama ta e batuta ZILNIC si cineva vine si face un concurs de anopit in bataie mame. Crede-ma ca in acel moment nu ti se mai pare asa de amuzant pamfletul (sau umorul asta).

  4. Grigore

    miercuri, 26.12.2018 at 00:47

    Și? Uimește-mă cum anume ajuți lumea raportând ceea ce nu ți se pare amuzant? Eu de ex nu găsesc amuzante glumele cu Bulă pentru că e prea „românesc”, dar pentru asta nu sunt bătut în cap să fac plângere cuiva care face o astfel de glumă. Satirele își au rolul lor și de multe ori deschid ochii populației mai bine decât o plângere mai mult decât penibilă (asta dacă știi ce e o satiră). Dacă nu ești cu glumele nu te băga în lumea asta pentru că dacă nu știai sunt glume și cu avorturi, sadism, gay, unguri, Ceaușescu, război, religie, etc și dacă stai să te gândești puțin la fiecare capitol există oameni care nu le găsesc amuzante dar o țin pentru ei.

  5. Paul Suciu

    miercuri, 26.12.2018 at 17:48

    Dosar penal? E o gluma proasta, dar doar o gluma proasta pana la urma.

    Bine ca nu o facut vreo gluma cu copii morti sau ceva…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax