Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru alcool la volan pentru doi şoferi din Râmeț şi Doștat. Unul dintre ei a fost prins cu alcoolemie de 1,15 mg/l

Publicat

etilotestDoi șoferi din Râmeț și Doștat s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului. Bărbatul din comuna Râmeț a fost prins de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Teiuș, având 1,15 mg/l alcool ”la bord”. În cazul celuilalt șofer, valoarea indicată de aparatul etilotest  a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Râmeț și un altul din Doștat au fost depistați de polițiști conducând autoturisme, cu alcool la bord. Primul dintre ei avea 1,15 mg/l alcool pur

La data de 29 august, în jurul orei 19.22, poliţiştii din Teiuş, au oprit pentru control, pe strada Avram Iancu din oraş, un autoturism condus de Ş.D., de 60 de ani, din comuna Râmeţ, judeţul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 30 august, în jurul orei 20.45, poliţiştii Postului de Politie Doștat l-au depistat pe C.I., de 24 de ani, din comuna Doştat, care conducea un autoturism prin comună, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorii auto depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, au fost întocmite dosare penale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax