Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul CRIMEI de la Cugir: Nicolae Florin Ghinea, acuzat de omor după ce a înjunghiat mortal un bărbat şi a rănit-o pe fosta concubină, rămâne în arest preventiv

Publicat

cugir crima florin ghineaBărbatul de 34 de ani, cercetat după ce a înjunghiat mortal un bărbat de 60 de ani la Cugir şi a rănit-o cu un cuţit pe fosta concubină, rămâne în arest preventiv. 

Instanța a decis menținerea măsurii arestului preventiv față de inculpatul Nicolae Florin Ghinea, acuzat de omor și tentativă de omor.

„Solutia pe scurt: În baza art. 348 raportat la art. 207 alin. 2 NCPP constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Ghinea Nicolae Florin, …, aflat în prezent în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Alba. În temeiul art. 207 alin. 4 NCPP, menţine măsura arestării preventive a inculpatului Ghinea Nicolae Florin.

Potrivit procurorilor, „în data de 17 septembrie, în jurul orei 17.40, în timp ce persoanele vătămate D. T. şi D. L. M. (tată şi fiică) se deplasau, pe o stradă din oraşul Cugir, judeţul Alba, inculpatul Nicolae Florin Ghinea, fostul concubin al victimei D. L. M., având un cuţit de bucătărie asupra sa, a aplicat mai multe lovituri cu acest obiect victimelor D. T. şi respectiv D. L. M., cauzându-le leziuni corporale grave ce au condus la scurt timp la decesul victimei D.T., şi, respectiv, care au pus viaţa în pericol victimei D. L. M., aceasta din urmă fiind transportată de urgenţă la Spitalul oraşului Cugir, şi de aici, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia”.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale pentru furt și distrugere, atât în țară cât și în străinătate. Tânărul nu avea voie să se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri atât faţă de fosta concubină, cât şi faţă de de părinţii ei, prin ordine de protecţie emise în luna august 2016 de către Judecătoria Alba Iulia. Tot la această instanţă se mai derulează un proces în care femeia solicită plata pensiei de întreţinere a copiilor de către bărbat.

VEZI:  VIDEO: CRIMĂ la Cugir. Tată și fiică, ÎNJUNGHIAȚI cu un cuțit de bucătărie de fostul concubin al femeii. Bărbatul a decedat

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax