Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de prezidențiabil al lui Miron Cozma, refuzat de BEC. Nu avea actele ”în regulă”

Publicat

Primul prezidențiabil care a mers să își depună candidatura la BEC și a fost refuzat este Miron Cozma, fostul lider de sindicat al minerilor din Valea Jiului. Acesta are documentele incomplete așa că va trebui să revină cu dosarul.

Miron Cozma va trebui să revină la sediul Biroului Electoral Central cu „documentele puse la punct” în vederea validării candidaturii sale la alegerile prezidenţiale, a declarat joi preşedintele AEP, Constantin Florin Mituleţu-Buică.

Vezi și: LISTA celor 25 de candidați înscriși la ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Cine sunt cei care vor să intre în cursa pentru Cotroceni

„Da, aşa am înţeles şi eu de la colegii noştri, în şedinţă, că domnul Cozma ar trebui să revină mâine (n.r. vineri) şi să-şi depună candidatura, potrivit legii, cu documentele puse la punct. Am primit la BEC diverse candidaturi, propuneri de candidaturi, răspunsul este să se prezinte cu toate documentele, potrivit dispoziţiilor legale”, a afirmat Buică.

El a adăugat că nu ştie câte persoane şi-au depus candidaturile pentru alegerile prezidenţiale, dar a precizat că termenul limită este data de 22 septembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax