Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosarul jafului armat la o casă de schimb din Alba Iulia: Doi ani şi trei luni de închisoare pentru Florin Ganea

Publicat

florin ganea Autorul jafului armat din 2 martie 2015, de la o casă de schimb valutar din cartierul Cetate din Alba Iulia, a primit o pedeapsă blândă la Judecătorie: doi ani şi trei luni de închisoare, în condiţiile în care risca între trei şi 10 ani de detenţie. Trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, Florin Ganea (46 de ani) a agresat-o pe angajata casei de schimb Royal Exchange şi a ameninţat-o cu o armă letală, deţinută ilegal.

Reamintim că bărbatul a fost prins la scurt timp după comiterea jafului, cu ajutorul unui cetăţean din Alba Iulia, care a fost ulterior premiat de Poliţie, pentru spirit civic.

Judecătoria Alba Iulia s-a pronunţat în 27 mai privind această cauză, iar decizia poate fi contestată la Curtea de Apel.

Jaful s-a petrecut în 2 martie, după-amiaza, la casa de schimb valutar situată în apropierea pieţei agroalimentare. Potrivit IPJ Alba, Florin Ganea, din Alba Iulia, este cunoscut cu antecedente penale.

Acesta a ameninţat-o cu o armă şi a agresat-o pe angajata unei case de schimb valutar situată pe Bulevardul Revoluţiei din municipiul Alba Iulia şi a sustras suma de 6.013 lei şi 825 euro.

Bărbatul a încercat să-şi asigure scăparea însă, în circa cinci minute de la comiterea faptei a fost prins de patrula mixtă format din poliţist şi jandarm, cu sprijinul unui cetăţean care, observând evenimentul, a pornit din proprie iniţiativă în urmărirea făptaşului şi, în acelaşi timp, prin intermediul apelului la 112, a oferit indicii utile poliţiştilor care au condus la identificarea şi imobilizarea autorului.

Este vorba despre Radu Marta, care a primit, în 25 martie, de Ziua Poliţiei, o diplomă şi felicitări pentru dovada de spirit civic, din partea IPJ Alba.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: JAF ARMAT la o casă de schimb valutar din Alba Iulia. Bărbat de 46 de ani, REŢINUT de poliţişti, după ce a fost urmărit de un trecător

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax