Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două ACCIDENTE pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş, de 8 Martie, la interval de o oră şi jumătate. Cinci maşini avariate şi o tânără rănită uşor

Publicat

coloana masini dn1 Zi „aglomerată” pe DN1, în judeţul Alba, de 8 Martie, între Alba Iulia şi Teiuş. La interval de aproximativ o oră şi jumătate, în zona Oiejdea, s-au produs două accidente, în care au fost avariate în total cinci maşini. Primul a fost un carambol cu trei autoturisme, iar al doilea o coliziune între două maşini, după ce un şofer nu a dat prioritate. În acest din urmă caz, a fost rănită uşor o tânără de 17 ani din Sântimbru.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 15.50, pe DN 1, la kilometrul 391, în afara localității Oiejdea, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Alba Iulia – Teiuș, nu a păstrat o distanță corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi era condus de un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul, care circula în faţa sa şi era condus de un bărbat de 56 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Vezi şi FOTO UPDATE: ACCIDENT pe DN1, între Alba Iulia şi Teiuş. Carambol cu trei autoturisme, la Oiejdea. Trafic blocat pe un sens, o jumătate de oră

După o oră şi jumătate, în zonă s-a produs alt accident.

La ora 17.30, pe DN 1, la kilometrul 392, pe raza localității Oiejdea, un bărbat de 52 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers spre stânga și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce circula în direcţia Teiuş – Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 17 ani, din Sântimbru, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax