Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două accidente pe Transalpina, într-o singură zi. Un motociclist din Letonia s-a răsturnat și o tânără șoferiță a lovit un tractor

Publicat

Două accidente s-au produs pe Transalpina (DN67 C) într-o singură zi. Un motociclist din Letonia s-a răsturnat, iar pasagera aflată în spate a fost rănită, iar o tânără de 20 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a lovit un tractor, rezultând rănirea unei pasagere. 

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, un bărbat de 49 de ani, din Letonia, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 67 C, la kilometrul 114 + 900 de metri a pierdut controlul aspra acesteia și s-a răsturnat, în afara carosabilului.

În urma accidentului, o femeie de aceeași vârstă, pasageră pe motocicletă, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vezi și FOTO: Mașină de la Poliția Autostrăzi, lovită de un TIR pe A10. Polițiștii interveneau la un accident grav

De asemenea, polițiștii rutieri din Sebeș au intervenit pe DN 67 C, pe raza localității Săsciori, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat că o tânără de 20 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un tractor, care circula în fața sa.

În urma accidentului, o femeie de 71 de ani, din Sebeș, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cele două accident s-au produs miercuri.

Foto: Arhivă (CNAIR), rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    joi, 07.07.2022 at 13:47

    Bravo lor. Tot așa înainte până vor rămâne pe șosele cei care cu adevărat știu să conducă. Selecție naturală, că de respectarea legislației nu aveți habar !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax