Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două accidente produse în zonele Aiud şi Blaj, după ce şoferii au ajuns cu maşinile pe contrasens, din cauza vitezei. Cinci persoane rănite

Publicat

pol

masina politie radar monitorizare trafic Două accidente s-au produs duminică, în zonele Aiud şi Blaj, după ce doi şoferi au ajuns cu maşinile pe contrasens, din cauza vitezei. În urma celor două evenimente rutiere, au fost răniţi un bărbat şi patru femei.

Primul accident s-a produs duminică, la ora 8.30, între Blaj şi Copşa Mică, pe DN14B. O femeie de 52 de ani din Blaj, G.A., în timp ce conducea un autoturism, la kilometrul 28, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o maşină condusă de un bărbat de 84 de ani, din Blaj.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 77 de ani din Blaj, pasageră în autoturismul său, au suferit mai multe leziuni şi au fost transportați la spital, iar o femeie de 46 de ani, din Blaj şi şoferiţa primului autoturism au suferit leziuni corporale uşoare şi nu au rămas internate în spital.

Tot duminică, la ora 17.54, T.C., de 49 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 E, la kilometrul 17, în direcţia Vama Seacă – Aiud, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, o femeie de 31 de ani, din Alba Iulia, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax