Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Două persoane încarcerate, după un accident produs la Berghin. Un bărbat a scăpat mașina de sub control

Publicat

politie

Două persoane au rămas încarcerate după un accident produs pe DJ 107, pe raza comunei Berghin, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 19 august 2020, în jurul orei 17.0, pe DJ 107, pe raza comunei Berghin, un bărbat de 75 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Straja spre Hăpria, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului și a părăsit partea carosabilă, întrând în coliziune cu șanțul de pe marginea șoselei.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto și o pasageră de 71 de ani, au suferit leziuni corporale grave și au fost transportați la spital.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate.

Știrea inițială

Din primele verificări se pare că un bărbat aflat la volanul unui autoturism, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum.

A pierdut controlul asupra autoturismului si a ieșit în afara părții carosabile. Victimele sunt conștiente.

UPDATE informații ISU Alba: Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordare prim ajutor și descarcerare la un accident rutier produs în zona Straja (Berghin). Este vorba despre un autoturism răsturnat, au transmis reprezentanții instituției.

A fost necesară acordarea primului ajutor pentru două victime semiconstiente, neîncarcerate, cu multiple contuzii. Acestea au fost preluate și transportate la UPU Alba.

La fața locului au fost trimise mai multe mașini de intervenție: o autoutilitară de descarcerare și două ambulanțe.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax