Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două prostituate din Cugir și Zlatna, cercetate pentru furt. I-au sustras unui bărbat din județul Suceava 6.000 de lei, într-o cameră de hotel din Alba Iulia

Publicat

prostitute2Două tinere din Cugir și Zlatna sunt cercetate de polițiști pentru furt, după ce i-au sustras unui bărbat din județul Suceava suma de 6.000 de lei, în timp ce se aflau la un hotel din Alba Iulia, pentru a-i oferi favoruri sexuale.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigații criminale le-au identificat pe două tinere de 22 şi 27 de ani, din Cugir şi Zlatna, ca persoane bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 6.000 de lei.

În 16 mai, după-amiaza, în timp ce se aflau la un hotel din Alba Iulia, împreună cu un bărbat din judeţul Suceava, pentru a-i oferi favoruri sexuale, au profitat de neatenţia acestuia şi i-au sustras 6.000 de lei.

Faţă de cele două tinere, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax