Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două transporturi agabaritice pe centura municipiului Alba Iulia, în următoarele zile. Se vor deplasa pe direcția Teiuș – Aiud

Publicat

CNAIR a anunțat marți că în perioada, 24.08.2021 – 02.09.2021, se vor desfășura două transporturi cu gabarit depășit pe traseul: Retrasib SA Sibiu – A1 – DN1 – Centura Alba Iulia – DN1 – A10 – A3 – DN1 – Centura Oradea – DN1 – PTF Borș.

Traseul urmat este unul dintre cele mai circulate din țară. În zona Alba Iulia – Aiud – Teiuș se formează zilnic cozi de sute de mașini, iar transporturile respective vor îngreuna și mai mult traficul. Este porțiunea care lipsește din Autostrada Sebeș-Turda (lotul 2), care va fi dată în funcțiune în acest an, spun autoritățile.

Vehiculele transportă transformatoare.

Lațimea maximă a unui vehicul este 2,75 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră.

Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere.

Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax