Connect with us
Publicitate

Doza de normalitate

DOZA DE NORMALITATE: Cu cine se va bate Pleșa anul acesta pentru scaunul călduț de la Primăria Alba Iulia

Publicat

DOZA DE NORMALITATE: Cu cine se va bate Pleșa pentru Primăria Alba Iulia. 

După ce în episodul anterior vă explicam cum stă treaba cu primarul Pleșa care se plimbă în ultima vreme între partide de nu mai știe nici el din partea cui va candida anul ăsta la alegeri, azi vă spunem ce alternative am avea când vine vremea să ne votăm primarul pentru următorii patru ani.

Dați play la video de mai jos și vă lămuriți în câteva minute.

Dacă la PNL lucrurile par a fi clarificate, chiar dacă oficial Pleșa nu s-a întors cu acte în partid pentru că și-ar pierde restul de mandat dacă ar demisiona din USR, la celelalte partide situația încă e destul de tulbure deși nu mai sunt decât câteva luni până vom alege noul primar.

La PSD, calculele făcute de Victor Negrescu de a câștiga primăria Alba Iulia pentru prima dată în ultimii 25-30 de ani cu Pleșa s-au nărui înainte de a începe cu adevărat, pentru că în afară de o poză cu Ciolacu, nu a ieșit nimic.

Au mai și pierdut un parlamentar, pe senatorul Matieș, că nu a mai avut răbdare să se clarifice lucrurile și a plecat cu tot cu bundiță și chimir la un partid pe care nu vreau nici măcar să-l numesc.

Vezi și DOZA DE NORMALITATE: Cum a ajuns primarul Pleșa să se plimbe între partide mai ceva ca STP Centru-Cetate-Gară și retur

Acum, Negrescu trebuie să scoată într-un timp foarte scurt un candidat care măcar să facă o figură onorabilă. Cel mai probabil, va scoate la încălzire cea mai nouă achiziție a PSD Alba, Voicu Vuscan, un întreprinzător și manager de firmă importantă din Alba.

Vuscan se încadrează în profilul noului pesedist cu care Victor Negrescu vrea să populeze și să reîmprospăteze partidul: tânăr, educat, vorbitor de limbi străine, cu rezultate remarcabile în sectorul privat.

Este un profil cerut de București, care are strategia aceasta în toată țara: să elimine baronii și antipaticii din partid și să aducă în loc oameni frecventabili.

Au început asta încă din 2020 când au scos de pe liste personaje sinistre ca Nicolicea, Șerban Nicolae, Iordache, Oprișan și alții ca ei pentru a pune în loc oameni cu CV-uri și profile decente.

Strategia lor continuă și acum iar la eliminarea unora dintre baroni mai pune mâna și DNA-ul. Vezi cazurile Buzatu sau Arsene.

Nu-i va fi ușor într-un județ dominat de PNL până acum, dar are șanse să producă niște surprize dacă nu mai umblă după importuri gen Pleșa și își face propria echipă.

Alte detalii în video.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Cornelia

    luni, 29.01.2024 at 18:08

    cu oricine, alt mandat nu mai pupa, sa i-a exemplu de la piedone, cand ul vedem in teren, cand ii pune la punct pe incompetenti, pana atunci, parcam pe trotuare!

  2. cici1800

    marți, 30.01.2024 at 11:45

    oricine dar nu Vuscan, alfel cei cu case pregatiti-va sa va ‘creasca’ blocuri in locul caselor din vecini

  3. pilu

    marți, 30.01.2024 at 12:13

    Odă PSD-ului. Conform indicaţiilor. Cine plăzeşte stă în faţă. Despre cei cu care se bate VV, nimic.

  4. Pripon Marius

    vineri, 02.02.2024 at 23:48

    Voicu Vușcan este un trepăduș a pnl-ului,care habar nu are cu ce se „mânâncă” o administrație! Va lua maxim 5-6% din voturi!

  5. Rilu

    vineri, 01.03.2024 at 17:50

    Mai nea Pilu, vad ca esti comentator de serviciu pe aici. Unde vezi tu oda pesede?! Tu treci de titlu sau ti-e suficient sa comentezi aiurea in tramvaiul lui Plesa? Oamenii astia de la Alba24 chiar par a-si face corect meseria si tu arunci cu noroi in ei de cate ori nu-ti convine ca-l mai ating pe Plesa? Care e cel mai neserios primar din Alba, fie vorba intre noi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax