Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Dragobete Party în Club „Allegria”, organizat de tinerii din PDL

Publicat

Clubul „Allegria” s-a umplut până la refuz, joi seară, când aproximativ 400 de albaiulieni au decis să petreacă la ”Dragobete Party”  , Ziua Îndrăgostiților – sărbătoarea românească a dragostei alături de Organizația de Tineret a PDL (OT PDL) Alba. ”OTPDL a organizat, pentru al zecelea an consecutiv, o petrecere tradițional-românească. Dragobetele este sărbătoarea specific românească, este cea mai mare sărbătoare a dragostei pentru noi românii”,  a declarat președintele Organizației de Tineret a PDL Alba, Sergiu Negrea.

Vezi și Iubește românește de Dragobete 2021. MESAJE pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiților la români

Evenimentul s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, iar cuplurile au avut parte de o mulțime de surprize din partea organizatorilor, de la căsătorii pentru 24 de ore, până la concursuri de sărutat. Premiile au fost pe gustul îndrăgostiților: un week-end la o pensiune sau o cină romantică, astfel că întrecerile desfășurate între  cei care se iubesc au avut și o miză destul de ridicată. ”Dragobetele este sărbătoarea tradițională a îndrăgostiților, încercăm să modernizăm această idee, nu mergem pe ideea de  Valentine`s Day. Tot în această seară (n.r. – joi seară), au avut loc tombole și alte premii. Sărbătoarea îndrăgostiților va avea o continuitate și sper să sărbătorim 24 februarie, și nu 14 ” a spus vicepreședintele OTPDL Alba, Ramona Olălău.

Clubul „Allegria” nu și-a schimbat programul obişnuit, pe care îl oferă clienţilor în fiecare joi seara, astfel că petrecăreții au avut parte de muzică retro. Petrecerea a durat până spre dimineață, în vreme ce tinerii s-au declarat încântați de inițiativa democrat-liberalilor.

 

[nggallery id=45]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax