Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Drama unei familii din Alba care și-a găsit câinele mort prin împușcare lângă casă: Bobi, un bichon iubit de familie și vecini

Publicat

Bobi, un bichon de opt ani și jumătate era sufletul unei familii din Alba Iulia, care de un an s-a mutat în satul Pârâul lui Mihai din comuna Vințu de Jos. 

Era iubit de vecini deoarece era cuminte și nu alerga după găini sau pisici. Însă într-o zi, familia l-a găsit mort, împușcat, lângă gardul casei. De atunci au trecut trei săptămâni și nimeni nu a fost tras la răspundere.

Familia încă îl plânge pe Bobi, deoarece acesta făcea parte din viața lor și cam toate activitățile erau făcute alături de el. Pe lângă bichon, aceștia mai au și un ciobănesc de Asia Centrală. Câinele ciobănesc a fost primul care a simțit că este ceva în neregulă cu Bobi.

Ce s-a întâmplat

Am stat de vorbă cu Elena, stăpâna lui Bobi care a explicat ceea ce s-a întâmplat în data de 1 iulie. Câinele stătea mai mult la Alba Iulia alături de mama femeii, dar în weekend-uri și când mama venea la casa din Vințu de Jos, Bobi venea alături de ea.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Tragica poveste a unei cățelușe abandonată cu șase pui pe un câmp din Alba. A murit după ce a stat în agonie patru zile

Ziua de 1 iulie a fost una ca oricare alta, cei din familie se ocupau de gospodărie, iar câinii prin curte. Bobi fiind mic, obișnuia să iasă pe sub gard și să meargă prin sat. Avea un drum al său pe care îl făcea cu regularitate, însă de fiecare dată se întorcea acasă.

La un moment dat, în jurul orei 21.10, câinele ciobănesc, Oscar, a început să se agite pe lângă gard. Când mama Elenei a mers să vadă ce se întâmplă a avut parte de o imagine groaznică. Bobi era lângă gard, împușcat și plin de sânge. Era deja mort când familia l-a găsit, picioarele fiind deja înțepenite.

Nu avea pe el urme care să arate că s-ar fi târâit dintr-un loc până lângă gard și nici urme de sânge pe bot care să arate că s-ar fi lins pe rană.

Familia crede că Bobi a fost împușcat într-un alt loc și aruncat lângă gard. Mai mult de atât, un vecin care a avut treabă prin zonă, chiar cu câteva minute înainte ca Bobi să fie găsit a spus că nu a văzut câinele.

Ce au făcut polițiștii

Familia a sunat la 112, în urma apelului s-a prezentat un polițist din Vințu de Jos, iar apoi cei de la Poliția Animalelor. Polițiștii de la Poliția Animalelor au ridicat cadavrul câinelui, iar apoi a urmat o pauză.

După aproape două săptămâni familia a fost chemată să dea o declarație. Singura informație pe care o au este că a fost deschis un dosar penal in rem în cazul împușcării câinelui. În rest, familia nu mai știe nimic.

Mai mult de atât, la autopsie, glonțul nu a fost găsit. Acesta a intrat și a ieșit prin animal, iar arma din care s-a tras nu poate fi identificată.

Stăpânii lui Bobi încă sunt măcinați de moartea câinelui și suferă după acesta.

”În ochii mei lacrimile nu s-au uscat de două săptâmâni”, a spus Elena, când a contactat ziarul alba24.ro pentru a povesti ce s-a întâmplat cu Bobi. Momentan o anchetă este în curs, iar dosarul se află pe masa polițiștilor de la Poliția Animalelor Alba.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax