Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drept la replică al candidatului PSD la funcția de primar al Sebeșului, Radu Cristian: ”Adversarii umblă cu metode securiste”


Publicat

Candidatul PSD la Primăria Municipiului Sebeș a transmis un drept la replică, după acuzațiile la adresa sa de către PNL: 

”Dacă cei din tabăra adversă continuă cu atacuri murdare la adresa mea și a familiei mele, este clar că TEAMA i-a cuprins profund.

Nistor, DISPERARE este numele tău!

Situația în care am fost în urmă cu 7 ani m-a făcut să adopt o reacție la un abuz prin care am trecut în acel moment și în acel loc. Eu nu am făcut altceva decât să mă apăr în mod legal și legitim ca om și cetățean al unei țări democratice.

Dreptatea mi-a fost dovedită în cel mai transparent mod de către o instanța de judecată. Iar dacă nu știai Nistor, verdictul mi-a fost favorabil.

Așadar, cum vei vedea și tu, o decizie a unei instanțe de judecată nu poate fi pusă la îndoială nici când vei încerca tu cu toate amenințările tale, mai ales de cei care clamează orice rezolvare cu apelul la JUSTIȚIE.

Nistor, mi se pare halucinant să vorbești de fiolă, în condițile în care un proverb românesc spune: „nu vorbi de funie în casa spânzuratului”.

Radu Cristian”

Articolul la care face referire Radu Cristian: PNL: Radu Cristian, candidatul PSD la Primăria Sebeș, traseist politic cu dosar penal. Condamnat la închisoare cu suspendare (P)Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Deputatul de Alba Florin Roman, susținut de PNL să preia conducerea interimară a Camerei Deputaților. Discuții interne în partid

Publicat

Florin Roman, vicepreședinte al Camerei Deputaților și membru al echipei lui Florin Cîțu, este susținut de partid să preia conducerea interimară a Camerei Deputaților. 

Acest lucru se discută în contextul demisiei lui Ludovic Orban din funcția de președinte ale camerei, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Florin Roman este deputat de Alba, vicpreședinte al Camerei Deputaților și un apropiat al lui Florin Cîțu.

Organizația din Alba, din care provine Roman, a votat majoritar cu Florin Cîțu, la congres.

Florin Cîțu a fost întrebat sâmbătă, imediat după anunțul legat de rezultatele la alegerile interne, dacă îl susține pe Roman, dar a evitat răspunsul.

Duminică însă au apărut primele informații legate de discuțiile concrete din interior.

Orban a anunțat sâmbătă seară, după ce a pierdut alegerile pentru șefia PNL în fața lui Florin Cîțu, că luni dimineață își va depune demisia de la șefia Camerei Deputaților.

Citește și: Forin Cîțu este NOUL PREȘEDINTE al PNL. Ludovic Orban pierde partidul la aproape 1.000 de voturi. Cum a fost ”ziua dezbinării”

După demisia lui, deputații trebuie să organizeze alegeri. În acest moment, nu e clar dacă USR PLUS va susține o candidatură a altui liberal în locul lui Orban.

Până la alegeri, Camera Deputaților va fi condusă de un interimar.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Festivalul de Muzică Folk „Ziua de Mâine” de la Alba Iulia. Duminică: Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Zoia Alecu și Vali Șerban

Publicat

Alba Iulia este în aceste zile capitala muzicii folk, găzduind o nouă ediție a Festivalului Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine”.

Evenimentul, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică folk din România, a debutat, sâmbătă, în program fiind incluse recitaluri, lansări de carte și de discuri, dar și întâlniri ale publicului cu artiștii.

Festivalul se desfășoară cu respectarea celor mai stricte măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2, iar intrarea este liberă.

Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” a debutat, sâmbătă, cu o „Cafea cu Folk”, în cadrul căreia publicul s-a întâlnit cu o parte dintre interpreții invitați în festival.

Folkistul Vali Șerban, inițiatorul festivalului și Sorin Minghiat au vorbit despre Doru Stănculescu, într-un moment emoționant în memoria cantautorului.

Festivalul a continuat, sâmbătă seara, în Piața Cetății cu recitaluri susținute de Victor Socaciu, Mircea Vintilă, Dinu Olărașu, Florin Săsărman, Sorin Minghiat.

Duminică, Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” începe cu o nouă „Cafea cu folk”, fiind programate lansarea discului vinyl „Accent 40 – Cascadorii Anxietății” și lansarea cărții „Chitaristul” – Paul Prisada.

Seara, pe scena festivalului vor urca Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Zoia Alecu, Vali Șerban și „Școala de Folk”.

„Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” se desfășoară în acest an într-o locație nouă – Piața Cetății din Alba Iulia.

Este o locație care ne permite să respectăm măsurile impuse de pandemie, dar mai ales un spațiu care deschide festivalul către un public tot mai mare.

Respectăm cu strictețe măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2 și mulțumim spectatorilor care au înțeles că aceste măsuri sunt pentru siguranța lor și a artiștilor. Vă invităm cu drag la „Ziua de Mâine”, la Alba Iulia, locul unde folkul românesc s-a mutat cu întreg bagajul de muzică bună”, a spus managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, Alexandru Pal.

Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” se desfășoară sâmbătă și duminică, 25 – 26 septembrie, în Piața Cetății din Alba Iulia. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena Alba”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Reguli pentru participanți

Festivalul este organizat cu respectarea celor mai stricte măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2, iar intrarea este liberă.

Accesul în perimetrul de eveniment va fi deschis cu o oră înainte, astfel încât să se intre pe rând, respectând distanțarea fizică.

La intrarea în zona de concert, fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată sau a celor cu temperatura măsurată mai mare de 37,5°C.

Pe toată perioada concertelor, în perimetrul de eveniment, fiecare participant va trebui să poarte mască de protecție, în mod corespunzător.

De asemenea, intrările în spațiul de eveniment vor fi dotate cu stații de dezinfectare pentru mâini, iar spectatorii vor fi obligați să se dezinfecteze în momentul accesului în spațiul respectiv.

În spațiul de eveniment, poziționarea scaunelor destinate publicului nu vor suferi modificări, pentru a asigura distanțarea fizică de siguranță și se vor respecta culoarele de acces și ieșire, acestea fiind marcate în mod corespunzător.

Organizatorii recomandă publicului să participe la eveniment în mod organizat, prin acces în perimetrul de eveniment și cu respectarea măsurilor organizatorice și să NU aleagă participarea la eveniment indirect, cu scopul evitării măsurilor sanitare, în afara perimetrului.

PROGRAMUL Festivalului Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine”

Duminică, 26 septembrie 2021

ora 11:00 – Cafeaua cu Folk la FRAMM’S

Lansare disc vinyl “Accent 40 – Cascadorii Anxietății” și cartea “Chitaristul” – PAUL PRISADA

ora 18:00 – Spectacol extraordinar

MIRCEA BANICIU

DUCU BERTZI

ZOIA ALECU

VALI ȘERBAN și ,,Școala de Folk”

 

 

 

 

 

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Aplicația Uber a devenit disponibilă și la Sibiu. Care sunt cele 13 orașe din România, unde poate fi utilizată

Publicat

Uber este disponibil în Sibiu, unul dintre cele mai importante orașe din Transilvania. 

Toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor, flota din Sibiu fiind formată din aproximativ 70 de autoturisme, potrivit oradesibiu.ro.

La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Sibiu beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii.

Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

În România, Uber este acum disponibil în 13 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila și Sibiu, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Sursă foto: Uber.com

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

​Păgubiţii City Insurance vor putea să-şi primească banii, înainte ca instanţa să declare falimentul. Guvernul a emis OUG

Publicat

​Păgubiţii City Insurance vor putea să-şi primească banii, în limita a 500.000 de lei pe dosar, înainte ca instanţa să declare definitiv falimentul acestui asigurător, după ce Ordonanţa de urgenţă adoptată recent de Guvern a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Fondul de Garantare a Asiguraţilor va putea face plăţi către creditorii City Insurance, la 60 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial a deciziei de retragere a autorizaţiei de funcţionare a asigurătorului.

„Ordonanţa de urgenţă reglementează reducerea considerabilă a termenului de la care Fondul de garantare a asiguraţilor este îndreptăţit să efectueze plăţi către creditorii de asigurări, la 60 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României a deciziei de retragere a autorizaţiei de funcţionare a asigurătorului, comparativ cu situaţia actuală în care creditorii de asigurări trebuie să aştepte o perioadă semnificativă de timp, respectiv până la momentul rămânerii definitive a hotărârii de deschidere a procedurii de faliment, implicit până la soluţionarea unei eventuale căi de atac împotriva sentinţei de deschidere a procedurii de faliment”, se arată în actul publicat vineri în Monitorul Oficial.

Vezi și: Ce se ascunde în spatele falimentului de la City Insurance. Compania a plătit dobânzi de milioane de euro la împrumuturi fictive

Aproximativ 3 milioane de români au încheiat poliţe de asigurare auto obligatorie cu City Insurance.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a constatat starea de insolvență a liderului pieței RCA, City Insurance, și a decis să îi retragă autorizația de funcționare.

Asiguratorul trebuia să aducă un aport de capital de 150 de milioane de euro pentru a atinge indicatorul de solvabilitate minimă.

În lipsa acestuia, asiguratorul pur şi simplu nu mai are bani pentru a plăti daunele RCA.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate