Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drept la replică consilierul local PSD Sebeș, Radu Cristian: Un atac mârșav și injust al lui Dorin Nistor la adresa mea

Publicat

„Îl suspectez pe Dorin Gheorghe Nistor, citind ultimul său comunicat de presă, de rea credință ori de neștiință. Instituția din județul Alba, la care muncesc, nu are nici o legătură cu stabilirea/creșterea tarifelor la apă și canalizare în municipiul Sebeș. Dorin Nistor este contrazis inclusiv de colegul său de partid, primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, dar mai ales de lege, pe care fie nu o cunoaște, fie o sfidează.

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 144/2021, semnată de șeful său pe linie politică, prim-ministrul Nicolae Ciucă, strategia tarifară se elaborează de către unitatea administrativ-teritorială/asociaţia de dezvoltare intercomunitară (…) în baza mandatului special primit de la toate unităţile administrativ-teritoriale membre în care operatorul regional prestează serviciul de alimentare cu apă şi de canalizare (…). Instituția la care muncesc are calitatea de reglementator tehnic şi economic pentru serviciul de alimentare cu apă şi de canalizare.

Citește și Comunicat Dorin Nistor: „Mă opun majorării prețului la apă și canalizare la Sebeș”

În cazul de față, tocmai Dorin Gheorghe Nistor este președintele Asociației de Dezvoltare intercomunitară, respectiv președintele Asociației Apa Alba care, împreună cu operatorul regional APA CTTA Alba, a propus spre avizare, la București, planul tarifar pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare. Nu am nici o atribuție privind avizarea vreunor tarife, iar Gheorghe Nistor știe, dar e plin de mârșăvie.

Primarul din Sebeș se simte cu musca pe căciulă și atacă pentru a ieși basma curată. Principalul beneficiar al majorării prețului la apă și canalizare este APA CTTA, operator regional care furnizează serviciile și încasează banul pentru ele.

Avem, astfel, un Dorin Nistor – președinte al Asociației Apa Alba, respectiv al PNL Sebeș și un Ștefan Bardan, șef la APA CTTA Alba fost PDL-ist, actual PNL-ist, cu state vechi în partid, care se pun de comun acord cu scumpirea tarifelor la apă și canalizare pentru populație, iar apoi cel dintâi caută țapul ispășitor și aruncă vina pe PSD. Este o rușine ceea ce face Gheorghe Nistor pe care îl îndemn să ia notițe de la Silviu Ponoran.

Liberalii de la APA CTTA Alba, instituție aflată în subordinea CJ Alba, au crescut continuu, în ultimii 5 ani, tarifele la serviciile de apă și canalizare, sub pretextul îmbunătățirii serviciilor pentru populație. Cu toate acestea, după acești ani de scumpiri, sunt localități care nu sunt racordate la sistemul de apă și canalizare, altele care primesc apă potabilă cu țârâita, iar calitatea de multe ori lasă de dorit.

Atacul lui Dorin Nistor vine după alte atacuri succesive și nedrepte ale altor liberali la adresa mea. PNL-iștii sunt deranjați de politica constructivă pe care am făcut-o în municipiul Sebeș. Ultima activitate constrictivă, care a dat roade, a fost pentru modernizarea maternității Spitalului din Sebeș. Am inițiat, în acest sens, o petiție și am strâns alături de colegii mei peste 1.200 de semnături, obținând în final finanțare pentru acest obiectiv. Această reușită a fost neplăcută pentru cei care nu știu să construiască și aleg să distrugă”, a transmis într-un drept la replică consilierul local PSD Sebeș, Radu Cristian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. pilu

    marți, 07.02.2023 at 12:58

    De când celor de la APA CTTA li se aprobă tarifele la Bucureşti? Cei din Bucureşti plătesc serviciile ăstora ? Ce face veşnicul şef de Consiliu, care are nevasta dir. ec. la această firmă ? Tace chitic, că e vorba de bugetul familiei. Mă, tu cu cine ţii ?

  2. Pripon Marius

    marți, 07.02.2023 at 16:28

    Acest individ Radu Cristian comentează la orice! Dar cu solutii viabilr nu vine,mai nou a ajuns si secretar la psd Alba in dauna altor persoane mult mai competente!

  3. pilu

    miercuri, 08.02.2023 at 13:08

    PRIOPN MARIUS
    În PSD, ca şi în alte partide mu există persoane competente. Dă un exemplu revelator.

  4. Pripon Marius

    joi, 09.02.2023 at 08:13

    A fost in psd o persoană foarte competentă in persoana doamnei Nanu Dana dar a fost indepărtată pentru că era mai inteligentă decât senatorul.

  5. pilu

    joi, 09.02.2023 at 16:21

    PRIPON MARIUS.
    Păi senatorul are competenţe în frământat, iar d-na Nanu în turism.Nu se pot compara, că politca e altceva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax