Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drept la replică PNL Cugir: ”Este dezastru, dar nu ecologic, ci la USR Cugir” (P)

Publicat

PNL Cugir a transmis drept la replică referitor la Comunicatul de presă USR-PLUS Cugir – Dezastru ecologic la Cugir: Primăria a transformat Vinerea într-o groapă de gunoi.

”Cu o zi înainte de a începe campania electorală, USR Cugir se crede într-un film în care joacă rolul unui <regizor>, un film cu <detectivi> și echipe, cu mașini pornite în  misiune pentru a face MAREA DESCOPERIRE: unde duce camionul primăriei  deșeurile de la centrul de colectare gratuită. Un film care s-a dovedit o comedie, la finalul căreia cetățenii cu pretenții față de <oamenii noi> din politică nu prea au motive să râdă sau să aplaude.

USR Cugir s-ar fi scutit de ridicolul situației dacă ar fi accesat pagina de internet a Primăriei Cugir la rubrica Hotărârile Consiliului Local sau dacă ar fi dat un simplu telefon la primărie ori la unul din cei 19 consilieri locali. În felul acesta, firesc și sănătos, ar fi aflat că prin HCL Nr 52/2020, la recomandarea Gărzii de Mediu, terenul în suprafață de 15.197 mp aflat în extravilanul localității, a fost alocat în vederea stocării TEMPORARE a deșeurilor inerte rezultate din activități de construcții și demolări, cu scopul de a fi reutilizate. Așadar, traseul și destinația camionului primăriei au fost absolut justificate și normale, la fel ca și depozitarea deșeurilor, lucru care nu se poate spune despre atitudinea USR Cugir.

Acest partid de <oameni noi> este departe de năzuința electoratului privind politica anului 2020. Nu este suficient să fii <nou> pentru a conduce destinele unei localități, ci trebuie să fi vertical, profesionist, să ai programe clare și viziune pe termen scurt, mediu și lung. Din păcate, ultimul <produs> mediatic al USR Cugir prefigurează dezastrul politic al acestei alianțe și demonstrează atât proasta informare a liderilor, cât şi incapacitatea lor de a se documenta. În loc să-și canalizeze eforturile pentru a ieși din anonimat și a-și face cunoscute ideile și proiectele de dezvoltare a Cugirului, ei sunt preocupați <să descopere> ceea ce nu a făcut bine administrația cugireană.

Pe această cale vrem să-i <liniștim> că orașul Cugir a fost, este și va fi pe mâini bune. Primarul Adrian Teban, alături de majoritatea liberală din Consiliul Local Cugir, nu are timp de <regii și filme> pentru că își concentrează eforturile să continue dezvoltarea locală și să implementeze cele 16 proiecte cu fonduri europene, accesate cu muncă, profesionalism, viziune, multă implicare și experiență. În timpul în care cei de la USR vor <descoperi> rând pe rând problemele din Cugir, fie că vorbim de un drum fără asfalt, un tomberon plin sau orice altceva, primarul liberal, Adrian Teban și echipa sa are deja soluțiile și face zi de zi, ceas de ceas, ceea ce cetățenii așteaptă de la administrația locală.

Ne-am bucura dacă, în locul <știrilor> de genul acesta, ar exista discuții și dezbateri constructive despre ceea ce putem face pentru comunitatea orașului Cugir, căci asta așteaptă oamenii, nu populism ieftin pe online”.

Biroul de Comunicare a PNL Cugir

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax