Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drept la replică PSD Alba: ”Lui Florin Roman îi facem liste cu angajații PNL-PDL. Începem cu Primăria Alba Iulia și ADR Centru”

Publicat

În urma declarației deputatului PNL de Alba, Florin Roman, în care acesta susține că imediat după instalarea noului guvern, se ”va face curățenie” și ”vor fi dați afară pesediștii care au transformat serviciile deconcentrate în adevărate cazemate de partid”, PSD Alba a reacționat.

” Florin Roman nu a mâncat usturoi și nici gura nu îi miroase. Caută paiul, dar nu vede bârna. De câteva zile, strategia sa de comunicare vizează concedieri masive în sistemul bugetar, susținând că își dorește depolitizarea instituțiilor publice. Vrem să îl ajutăm în demersul său și îi vom transmite liste cu angajații PNL-PDL în funcții publice.

CITEȘTE ȘI: Deputatul Florin Roman: ”După instalarea noului guvern, vom da afară pesediștii din deconcentratele din Alba”. Cine e pe listă

Vom începe, astfel, cu Primăria Alba Iulia și ADR Centru și vom continua cu Consiliul Județean Alba, respectiv cu instituții subordonate ale acestora, APA CTTA Alba și DGASPC Alba. Vom merge la mai multe instituții deconcentrate astfel încât să ajungem la numărul scontat de angajați pe pile pentru a fi concediat.

Îl vom duce, de asemenea, pe Florin Roman, în Primăria Alba Iulia, unde vom striga ”mătușă” și va auzi vocea a 5 doamne și va vedea zâmbetul altor 3 care tocmai ies din birouri. Dar și la departamentul de proiecte pe fonduri europene să vadă cine sunt angajații cu care merge zilnic în campanie. Îi vom indica, de asemenea, o familie întreagă de apropiați ai PNL-PDL, angajată la aceeași instituție de stat.

După ce vom finaliza listele cu angajații PNL – ne va lua ceva vreme – vom ajunge la licitații. Îi vom indica și legăturile între instituție și firmă, care a devenit de casă.

Îi înțelegem supărarea lui Florin Roman, care nu a fost nici pe lista scurtă a miniștrilor PNL, dar nu înțelegem cum, în calitate de parlamentar, va face astfel de abuzuri, concediind angajați care după judecata domniei sale au fost angajați pe pile.

Îi transmitem lui Florin Roman că astfel de liste se fac, când citește aceste rânduri, la sediul PNL Alba, iar dacă vrea să le oprească să facă o vizită și câtorva primari PNL. Care primari? Va primi și aceste liste!

În cei trei ani cât a fost la Putere, Partidul Social Democrat a vizat creșterea nivelului de trai pentru toți românii, atât pentru cei din sistemul bugetar, unde salariile au crescut semnificativ, cât și pentru cei din mediul privat, unde impozitele și taxele pentru angajatori au scăzut, astfel încât aceștia să le poată majora salariile.

PSD nu a dorit să învrăjbească românii împotriva românilor, pe cei care lucrează la stat împotriva celor care lucrează în privat, s-a străduit și a reușit să ajute fiecare categorie socială în parte. Concluziile le trage poporul, care întotdeauna are dreptate”, au transmis reprezentanții PSD Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax