Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drept la replică PSD: Amenințările repetate ale deputatului Florin Roman vor ajunge pe masa procurorilor

Publicat

florin nistor, psd zlatna

În urma articolului ”Directorii PSD ai instituțiilor din Alba, care se țin de scaune, vor fi ”executați” cu controale și plângeri penale”, PSD Alba a transmis un drept la replică pe care îl redăm mai jos: 

”PSD Alba condamnă atitudinea deputatului Florin Roman care anunță în repetate rânduri că – profitând de autoritatea pe care o are, în calitate de deputat al partidului de guvernământ – va solicita miniștrilor demiterea unor persoane aflate în funcții publice, inclusiv de conducere, câștigate prin concurs.

Aceste amenințări, cu scopul de intimidare și încercare de îndepărtare a unor persoane de un partid politic, se vor transforma în plângeri penale și vor ajunge, mai devreme sau mai târziu, pe masa procurorilor.

Practic, Florin Roman ne anunță că se va folosi de influența pe care o are pentru a cere unor miniștri sau persoane cu putere de decizie să facă un abuz și să demită angajați ai statului, din serviciile deconcentrate, ori cu funcții de conducere la nivel județean, câștigate prin concurs, ceea ce, dacă nu contravine legii penale – rămâne de văzut – cu siguranță este împotriva orânduirii sociale și bunelor moravuri pe care un demnitar trebuie să le respecte.

Florin Roman ar trebui să înțeleagă că își depășește atribuțiile pe care le are un parlamentar când anunță ”execuții”, controale și plângeri penale împotriva acelora care nici măcar nu i-au pronunțat numele.

Știm că, înainte de toate, aceasta este doar o strategie de comunicare politică a deputatului Florin Roman, pe care o dezavuăm și care, cu siguranță, nu va da rezultate. Considerăm că lupta politică ar trebui să se concentreze pe dezbaterea de idei, proiecte, investiții, iar cei care se folosesc de astfel de practici, menite să intimideze persoane nevinovate, să fie sancționați de electorat” au transmis reprezentanții PSD Alba, într-un drept la replică semnat de președintele PSD Zlatna, Florin Nistor. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax