Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Droguri în Penitenciarul Aiud: Pliculețe cu zeci de grame de substanță cristalină descoperite la doi deținuți

Penitenciarul Aiud

Publicat

Droguri în Penitenciarul Aiud. Zeci de grame de substanță suspectă au fost descoperite asupra a doi deținuți în urma unor percheziții. 

Perchezițiile s-au petrecut în weekend-ul ce a trecut în interiorul Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud. Cei doi deținuți vizați de percheziții se află în regim închis, cel mai drastic regim de detenție. 

Prima dată a fost controlat bagajul unuia dintre cei doi deținuți. Controlul s-a petrecut în prima parte a zilei. În urma controlului polițiștii de penitenciar au descoperit o pungă mică, în care se aflau în jur de 20-30 de grame de substanță cristalină de culoare albă.

Apoi, perchezițiile s-au mutat în camera deținutului care se afla cazat cu încă un alt bărbat. Cei doi execută pedepse cu regim închis, regimul închis fiind cel mai drastic regim în cadrul unităților de dentenție.

Vezi și VIDEO: Cum a ajuns o cantitate uriașă de droguri din Ecuador, la Aiud. Captura record de cocaină ascunsă în fructe congelate

După ce le-au percheziționat camera a mai fost descoperit încă un plic cu substanță suspectă care conținea tot în jur de 20 – 30 de grame de substanță cristalină.

Cele două plicuri au fost confiscate, iar situația a ajuns în atenția judecătorului de drepturi și libertăți cetățenești din cadrul Penitenciarului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate