Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Drumul Zlatna – Almașu Mare, ”coșmarul șoferilor”, a primit finanțare. CJ Alba a semnat 5 contracte pentru drumurile din județ

Publicat

Mai multe drumuri din județul Alba vor fi reabilitate în perioada următoare prin intermediul unor finanțări obținute prin Programul ”Anghel Saligny”.

Printre acestea, și coșmarul șoferilor, drumul dintre Zlatna și limita de județ cu Hunedoara, prin Almașu Mare. 

Consiliul Județean Alba a semnat 5 contracte în valoare totală de aproape 70 de milioane de lei.

Va fi reabilitat DJ 107 K, Galda de Jos – Mesentea – Poiana Galdei – Întregalde – Ivăniș – Ghioncani, cu o lungime de 13,8 kilometri, în valoare de peste 25 de milioane de lei

De asemenea, vor fi modernizate DJ 704 A, de la DN 7 la Pianu de Jos (5 kilometri – peste 15 milioane de lei), DJ 107 H de la Coșlariu Nou la DN1 și despre DJ 142 N, de la Căpâlna de Jos la Sânmiclăuș.

Cea mai mare valoare o are reabilitarea drumului județean 705, de la limita cu județul Hunedoara până la Zlatna (prin Almașu de Mijloc – Almașu Mare), în valoare de peste 31 de milioane de lei.

Este una dintre cele mai așteptate investiții, în condițiile în care starea acestui drum este dezastruoasă de ani întregi.

FOTO: Coșmarul șoferilor. Cum arată drumul dintre Zlatna și Almașu Mare. Ce spune Consiliul Județean Alba

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, a spus că alte 3 contracte de finanțare prin ”Anghel Saligny” vor fi semnate în perioada următoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax