Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DSP Alba: 243 de persoane izolate la domiciliu. Pentru două persoane internate se așteaptă rezultatul testelor pentru COVID 19

Publicat

În județul Alba sunt, în total, 243 de persoane care trebuie să respecte condiții de izolare la domiciliu, așa cum prevede protocolul dispus de Ministerul Sănătății, potrivit informării făcute duminică de Direcția de Sănătate Publică Alba.

”Sunt 141 de persoane autoizolate și 102 membri de familie ai acestora, în izolare”, a declarat Alexandru Sinea, directorul DSP Alba.

Numărul celor autoizolați a crescut cu 3 persoane, față de ultima raportare făcută sâmbătă, când erau 138 (fără membrii de familie).

Potrivit directorului DSP Alba, în prezent patru persoane sunt internate în spital, la Secția dermato-infecțioase, din care două cu test negativ (eleva de la Liceul de Arte și mama ei) și alte două se află în așteptarea rezultatelor testelor pentru COVID-19 (noul coronavirus) – cele două persoane aduse la spital sâmbătă seara.

Citește și UPDATE: Alte două persoane, aduse în CARANTINĂ la Secția de Boli Infecțioase din Alba. Care este starea acestora

Reamintim că încă două persoane au fost aduse, sâmbătă, în condiții speciale de izolare la Secția de Boli Infecțioase din Alba, după ce au sunat la 112, acuzând febră, dureri în gât și dificultăți de respirație. Pentru acestea se așteaptă rezultatele testelor.

Vezi Eleva de la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia și mama ei NU au coronavirus. Detalii de la DSP

În cazul elevei de la Liceul de Arte și al mamei acesteia, plasate în carantină joi seara la Secția de Infecțioase a spitalului din Alba Iulia, rezultatele probelor au fost negative, însă deocamdată rămân internate, sub supraveghere medicală.

DSP Alba a precizat că în județ, la această oră, NU sunt cazuri confirmate cu COVID 19 și nici cazuri suspecte de infectare cu coronavirus.

La nivel național mai sunt 2 cazuri confirmate cu coronavirus (Sindrom Acut Respirator Sever – Coronavirus-2 / SARS-COV-2): o femeie de 38 de ani din Timișoara și un bărbat de 45 de ani din Maramureș.

În cazul unui tânăr de 25 de ani din Gorj, confirmat pozitiv miercuri, rezultatele testelor făcute vineri și sâmbătă sunt negative, astfel că el nu mai este infectat cu coronavirus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax