Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DSP Alba: NU se pune problema instituirii carantinei la Sebeș. Cazurile descoperite sunt dispersate în mai multe localități

Publicat

Reprezentanții DSP Alba precizează că nu se pune problema carantinării municpiului Sebeș, după descoperirea unui mare număr de cazuri printre angajații producătorului de înghețată Alpin 57 Lux și printre apropiații acestora. Cazurile sunt dispersate în mai multe localități din județ. 

Precizările vin la solicitarea Alba24, în contextul în care un mare număr de persoane din oraș și-au exprimat îngrijorarea cu privire la acest lucru și în contextul zvonurilor care au apărut.

”Cazurile pozitive depistate în cadrul acestei anchete epidemiologice sunt din mai multe localități din județ iar la această oră nu se pune problema carantinării nici uneia dintre ele” au transmis reprezentanții instituției, într-un comunicat de presă de luni.

  • ”Asigurăm populația județului că DSP Alba a intervenit prompt și a luat toate măsurile care se impun. De asemenea, DSP Alba dorește să reamintească faptul că virusul nu se transmite prin intermediul alimentelor însă o igienă necorespunzătoare și nerepectarea măsurilor de distanțare socială pot duce la răspândirea lui. De asemenea, rugăm populația să nu se panicheze și să se informeze numai din surse autorizate” – Alexandru SINEA, director executiv DSP Alba.

Reamintim că 27 de persoane au fost depistate pozitiv la Sebeș, duminică, și alte 20 de cazuri au fost anunțate luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate