Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DSP Alba: Număr de telefon dedicat informării cetățenilor din județ, care se întorc din zonele afectate de COVID 19

Publicat

dsp alba directia de sanatate publica

DSP Alba a anunțat luni că pune la dispoziția cetățenilor din județ care se întorc din zonele afectate de COVID 19 un număr de telefon la care pot cere informații.

”Pentru a veni în sprijinul cetățenilor județului care s-au întors din zonele afectate de COVID19, pe lângă informările transmise pe diverse canale (mass-media, UAT-uri, Instituția Prefectului, ISJ, ISU etc.), dar și pentru cei care urmează să se întoarcă în țară din aceste zone, DSP Alba pune la dispoziția acestora un telefon dedicat clarificărilor, recomandărilor, informării sau eventualelor sesizări.

Citește și Ce trebuie să respecte persoanele aflate în autoizolare. Clarificări despre măsurile de prevenire COVID-19

Specialiștii DSP vor oferi toate informațiile necesare 24/24. Tel: 0745.177.795”, a transmis directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Până la sfârșitul acestei săptămâni, se aflau internate patru persoane la Secția Infecțioase – Centrul de la Compartiment Dermatologie – Spitalul Județean de Urgență Alba, pacienți care fuseseră aduși din autoizolare, în condiții speciale, în unitatea medicală, la solicitarea acestora. Rezultatele lor sunt negative pentru COVID 19.

Citește și Cele două persoane din Apuseni aflate în carantină la Secția Infecțioase Alba Iulia NU au coronavirus. Rezultatele sunt negative

În județul Alba erau, în total, 243 de persoane care trebuie să respecte condiții de izolare la domiciliu, așa cum prevede protocolul dispus de Ministerul Sănătății, potrivit informării făcute duminică de Direcția de Sănătate Publică Alba.

”Sunt 141 de persoane autoizolate și 102 membri de familie ai acestora, în izolare”, a declarat Alexandru Sinea, directorul DSP Alba.

Numărul celor autoizolați a crescut cu 3 persoane, față de ultima raportare făcută sâmbătă, când erau 138 (fără membrii de familie).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax