Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DSVSA Alba: S-a redeschis Circumscripţia Sanitar-Veterinară din Alba Iulia, pe strada Vasile Goldiş. Servicii oferite

Publicat

dsvsa alba sanitar veterinar DSVSA Alba anunţă că a fost redeschisă Circumscripţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor din Alba Iulia, pe strada Vasile Goldiş.

Cetățenii municipiului Alba Iulia pot solicita efectuarea examenului trichineloscopic la sediul acestei circumscripţii, iar operatorii alimentari persoane juridice pot cere evaluarea obiectivelor de vânzare cu amănuntul (magazine alimentare, restaurante, pensiuni, baruri, pizzeria etc.) și a mijloacelor de transport produse alimentare, în vederea emiterii documentului de înregistrare sanitară veterinară, transmite DSVSA Alba.

Operatorii alimentari personane juridice care efectuează comert intracomunitar cu produse alimentare de origine animală pot solicita eliberarea certificatului sanitar veterinar pentru schimburi intracomunitare.

Totodată, operatorii alimentari pot cere certificate pentru subprodusele ce nu sunt destinate consumului uman pentru incinerare în unităti specializate.

Unitatea funcţionează din nou din 29 august, la adresa strada Vasile Goldiş, Bloc 29, ap. 23.  Relaţii se pot obţine la numerele de telefon 0258/835701 şi 0258/835915.

Precizăm că unitatea a fost închisă pentru aproximativ doi ani, din cauza reorganizării structurii instituţiei. În acest interval, serviciile au fost oferite de un medic veterinar, la sediul DSVSA de pe strada Lalelelor din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax