Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Dublă performanță pentru Eduard Pițu, elev la Școala ”Avram Iancu” Alba Iulia. Medalii de argint la două olimpiade naționale

Publicat

Eduard Pițu, elev în clasa a VI-a C la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia, a reușit o dublă performanță la olimpiadele naționale din acest an.

A obținut câte o medalie de argint și mențiune, la olimpiada națională de Fizică și la cea de Matematică.

”Vești foarte bune au sosit și de la Olimpiada națională de Matematică de la Constanța: Eduard Pițu, din clasa a VI-a, aduce acasă și de aici o mențiune și medalia de argint”, au anunțat, luni, reprezentanții școlii.

Anterior, Eduard obținuse rezultat similar la Olimpiada națională de Fizică.

La etapa județeană a olimpiadei de fizică s-a clasat pe locul I, fiind îndrumat de Maria Atanasiu, profesoară la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia  și de Adriana Constantin, prof. în cadrul Centrului  Județean de Excelență Alba.

Și la faza județeană a Olimpiadei de  matematică, a obținut locul I, sub îndrumarea prof. Mihaela Urcan. Din clasele V-VI, la olimpiada națională de Matematică s-au calificat și elevii Bianca Maria Beleiu și Alexandru-Ioan Simina. AICI, lista completă.

Rezultatele obținute la aceste competiții au confirmat totodată pasiunea și dăruirea lui Edi pentru științele exacte. Efortul său a fost răsplătit cu numeroase premii și distincții, începând din clasa a V-a, iar în acest an școlar a reușit să dobândească un palmares cu adevărat impresionant.

De asemenea, Eduard se remarcă și prin rezultatele deosebite obținute la clasă, fiind un real exemplu de seriozitate, ambiție și perseverență, iar dascălii și elevii acestei școli sunt mândri de performanțele obținute de acest elev de excepție, mai spun reprezentanții școlii.

foto: delegația județului Alba – clasele V-VI – la Olimpiada națională de matematică (Facebook/Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Alba Iulia)

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax