Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DUMINICĂ | Conferința Județeană a PNL Alba: Liberalii își aleg o nouă conducere. Luptă mare pentru funcțiile de vicepreședinți

Publicat

După ce, în ultimele luni, și-au ales președinții organizațiilor municipale și comunale, liberalii din Alba se reunesc din nou duminică, pentru a alege Biroul Permanent Județean al PNL. Delegați din tot județul vor hotărî cui îi va reveni noul mandat de președinte al organizației județene a liberalilor și pe cine vor desemna în funcțiile de vicepreședinți.

La conferința județeană a PNL Alba vor participa 625 de delegați care vor avea drept de vot pentru funcțiile din BPJ. Biroul Permanent Județean este format din 29 de persoane: 1 președinte, 9 vicepreședinți și 19 membri + 9 membri supleanți. Alături de aceștia din Biroul Permanent Județean mai fac parte președintele TNL Alba, președinta OFL Alba, reprezentanții Organizației Studenților Liberali și președintele Ligii Aleșilor Locali Liberali.

Surse: Un singur candidat la funcția de președinte

Până miercuri după-amiază nu a fost depusă nicio candidatură pentru funcția de președinte a BPJ al PNL Alba, însă surse apropiate îl dau pe actualul președinte, Teodor Atanasiu, ca posibil candidat, cu șanse mari de a fi singur în cursa pentru această funcție.

La funcțiile de vicepreședinți, lupta se preconizează mai strânsă, cu mai mulți candidați decât locuri. Printre cei care își vor depune candidatura s-ar putea găsi Simion Crețu, Gabriel Pleșa, Romică Popa, Mihai Nicușor. Vor fi însă și actuali vicepreședinți care nu își vor mai depune candidatura. Printre aceștia s-ar afla și Florin Roman care după ce a fost ales la conducerea organizației Alba Iulia a PNL și-ar fi exprimat intenția de a nu mai candida și la nivel județean. Candidaturile mai pot fi depuse până vineri, la ora 11.00, cu 48 de ore înainte de Conferința Județeană.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cocolinno

    joi, 27.06.2013 at 10:45

    S-aleg si astia ca pe vremea lui Ceasca. Se aduna ca sa mai poata trage un chiolhan. In rest din punctul lor de vedere totul este conform planificarii, adica au uitat ca mai trebuie sa si guverneze. Mascarada, ce mai !

  2. liberal

    joi, 27.06.2013 at 23:17

    Fiecare comenteaza dupa cum il duce capul. De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere.
    Este bine ca se fac alegeri. PNL este un partid in care exista democratie de partid. Iar la alegeri, cine merita, sa castige!

  3. asus

    vineri, 28.06.2013 at 00:58

    foarte bine ca se fac asemenea alegeri ,mult succes celor candideaza si cine merita sa castige 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax