Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Duminică: ”Dăruind, vei dobândi!”. Concert caritabil la Alba Iulia, de colinde, cu interpreți de muzică populară

Publicat

Duminică, 8 decembrie, de la ora 11.30, la Catedrala „Pogorârea Sfântului Duh” din Alba Iulia (Schit) veți putea asculta colinde, la un concert caritabil, cu interpreți de muzică populară.

Aflat deja la cea de-a cincea ediție, concertul caritabil „Dăruind, vei dobândi!”este organizat anual în preajma sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, iar în cadrul actualei ediții vor cânta colinde următorii interpreți de muzică populară: Oana Carmen Bozga Pintea, Gabriel Bucur și Adriana Șolea.

Vezi și Caravana Coca-Cola ajunge la Alba Iulia, pentru al doilea an consecutiv. Surprize de sărbători în Cetatea Alba Carolina

”Concertul se adresează celor care iubesc arta, colindul și practicarea virtuților, fiind dedicat celor aflați în stare de suferință. Scopul este exclusiv umanitar și vizează implicarea semenilor în viața și susținerea celor ocrotiți în așezămintele sociale, de la copii cu dizabilități la tineri, bolnavi sau vârstnici, care au nevoie de căldura noastră sufletească și de darul nostru, fiecare ediție fiind destinată unui așezământ social”, transmit organizatorii.

Anul acesta, evenimentul este organizat pentru Casele de tip familial „Adolescența” și „Izvorul Tămăduirii” din cartierul Oarda de Jos, așezăminte care ocrotesc 24 de copii și tineri. Cele două așezăminte sunt coordonate de către părintele paroh Ioan Mihail Dan (Oarda de Jos) și soția sa, Cristina Dan.

Organizatorii concertului sunt Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, în colaborare cu Parohia Ortodoxă Alba Iulia – Platoul  Romanilor și Asociația ”Emanoil”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax