Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: O nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale, pentru luna noiembrie. Precizări de la Ministerul de Finanţe

Publicat

bon fiscal O nouă extragere în cadrul Loteriei bonurilor fiscale va avea loc duminică, 20 decembrie. La aceasta vor participa bonurile emise în luna noiembrie, fondul de premiere fiind același, de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanțelor Publice.

„Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17.00. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române”, se transmite în comunicat.

Extragerea va avea două etape, în prima etapă va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare iar în a doua etapa vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare. Aceasta va fi prima etapă a selecției câștigătorilor, iar a doua etapă se va organiza la o dată ulterioară extragerii dacă numărul cererilor de revendicare trece de o sută.

„Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N. ‘Loteria Română’ pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date”, se mai menționează în comunicat.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii, precum și numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

sursa: mfinante.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax