Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Se deschide Târgul de Crăciun la Aiud. Concert Fly Project, patinoar, colinde, cadouri și surprize

Publicat

În perioada 10 – 23 decembrie 2017, în Piața Consiliul Europei din municipiul Aiud se va desfășura cea de-a șasea ediție a Târgului de Crăciun.

Deschiderea oficială a Târgului va avea loc în data de 10 decembrie, începând cu ora 16.00, cu un concurs pe gheață la care vor participa elevi de la școlile aiudene, urmat de un concert de colinde al grupurilor vocale ale unităților de învățământ.

La lăsatul serii, se vor aprinde, în mod simbolic, luminile festive de Crăciun, evenimentul continuând cu programul de colinde al Ansamblului ”Doina Aiudului”, împreună cu Marius Moga și un concert de muzică ușoară susținut de formația Fly Project.

Vezi și LIVE VIDEO Parcul Sărbătorilor de Iarnă a fost deschis în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Colinde şi surprize

Un moment așteptat mai ales de cei mici va fi sosirea lui Moș Crăciun, odată cu aprinderea luminilor festive, moșul urmând a împărți cadouri copiilor prezenți în Piața Consiliul Europei.

Începând cu aceeași zi, aiudenii se vor putea bucura de patinoarul amplasat în centrul municipiului, care va funcționa până în data de 23 ianuarie 2018, în intervalul orar 12.00 – 22.00. Biletul de intrare este 5 lei / persoană, iar închirierea patinelor, pentru cine doreşte, costă tot 5 lei /perechea.

„Îi invităm pe aiudeni să ne bucurăm în tihnă de evenimentele și programele pregătite și să ne umplem inimile de lumină și fericire, în așteptarea sărbătorii Crăciunului și a Anului Nou”, transmit reprezentanţii Primăriei Aiud.

VEZI:  MESAJE de CRĂCIUN 2017. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de mesaje frumoase și felicitări haioase

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax