Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dumitrel: „În cazul unei alianţe PMP-PDL, nu voi participa la alegeri generale sau de orice fel”. Hava nu este atras de oferta lui Negruţ, pentru că „nu este mare lucru”

Publicat

dumitrel

Prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel este indignat de faptul că PMP Alba se foloseşte de numele său prin judeţ. Nu îşi doreşte o alianţă între formaţiunea sa politică şi Partidul Mişcarea Populară. În cazul în care totuşi un astfel de pact ar deveni realitate, Dumitrel a declarat că „nu voi participa la niciun eveniment politic, că sunt alegeri generale, că sunt alegeri de orice fel nu voi participa personal la aşa ceva”. La vestea că va fi numit preşedinte al PMP Alba, dacă renunţă la scaunul de primar al muncipiului Alba Iulia, Mircea Hava spune că „rămâne statornic la PDL”, iar funcţia oferită nu îl interesează.

La conferinţa PDL Alba de vineri, Ion Dumitrel a spus că sunt persoane prin judeţ care se folosesc numele lui, în ideea unei aderări la „o fărâmitură de partid, cum că m-ar interesa şi pe mine”, mai exact PMP.

Dumitrel a fost tranşant în ceea ce priveşte o posibilă colaborare pe plan politic între PMP şi PDL: „Dacă partidul meu participă la o alianţă cu astfel de oameni, nu voi participa la niciun eveniment politic, că sunt alegeri generale, că sunt alegeri de orice fel, nu voi participa personal la aşa ceva. Îi cunosc foarte bine pe cei care au intrat în acea mişcare, care vor să mintă românii că ei sunt altceva decât au fost. Eu sunt PD-ist, am muncit foarte mult şi am construit acest partid în judeţul Alba şi este în situaţia fericită în care este acum. Nu mă interesează Mişcarea Populară şi nici Partidul Mişcarea Populară”.

Prim-vicepreşedintele PDL Alba a declarat că nu are nevoie de susţinerea PMP ca să candideze în continuare şi să fie ales de cetăţenii judeţului.

Chiar dacă decizia privind o posibilă alianţa între PMP şi PDL vine de la centru, Dumitrel spune că „e treaba lor, văd eu ce voi face, dar pe mine nu mă interesează”.

A mai spus că nu susţine o alianţă viitoare între astfel de oameni şi partidul la care activează, pentru că sunt „nişte oameni care au stat în partid atâta timp cât l-au folosit în interesul lor”.

La rândul său, preşedintele PDL Alba, Mircea Hava a precizat că este preocupat de reunirea Dreptei şi urmează să vadă care sunt formaţiunile politice: „Nu mă întrebaţi dacă cu liberalii, cu toţi cei care vor să facă Dreapta şi în primul rând ar trebui să ne unim toţi. Aş face, hai să zic orice, dar chiar orice, până unde se poate duce acest orice ca să se reunească toată Dreapta”.

Mircea Hava nici nu concepe să renunţe la funcţia de primar, pentru că „mai am încă mult de lucru. M-ar durea să nu termin toate proiectele. M-am zbătut prea mult şi multe sacrificii am făcut. Şi acum să plec de la primărie, mare lucru nu am făcut”.

Citeşte şi Deputatul Clement Negruț: „Dacă Mircea Hava își dă demisia din primar ca să vină în PMP, îi ofer funcția de președinte”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. th

    vineri, 07.02.2014 at 17:31

    Ma bucur ca nu ne-ati facut judetul de rusine (cu exceptia lui Negrut) sa acceptati mizeria PMP ( va mai spala D-zeu pacatele).

  2. Sagetica

    vineri, 07.02.2014 at 17:40

    Mai nenea Dumitrel, matale ai obrazul cam gros, nu ti se pare? Cand erai in campanie electorala prin comunele si satele din judet,nu aveai glas si cuvinte sa indrugi orice numai sa iesi iar presedinte cj. Ai uitat cand luai microfonul in mana si zbierai ca porcul la taiere ca O SA MERGI DUPA BASESCU SI IN GAURA DE SARPE? CA MERGI PE MANA SEFULUI STATULUI PANA IN PANZELE ALBE? Uita-te pe filmarile de pe la Mihalt si Ciugud. Acum ca **** ala a mictionat pe toata munca voastra si pe culoarea portocalie cat si pe tot partidul…o cam dai la intors? Nu prea ti-e rusine….!

  3. stelistu

    sâmbătă, 08.02.2014 at 01:12

    Negrut? Ce fata ai! Dar ce meserie ai ? ESTI UN ZERO 0 .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax