Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

După 20 de ore de stat în frig, albaiulienii au prins loc de parcare

Publicat

Cele aproximativ 20 de ore petrecute de oameni în faţa sediului Primăriei Alba Iulia, pentru un loc de parcare s-au dovedit a fi de folos. Listele întocmite de albaiulieni au fost luate în considerare de cei însărcinaţi cu organizarea licitaţiei pentru închirierea locurilor de parcare de pe raza municipiului Alba Iulia, aşa că oamenii au plecat acasă, luni dimineaţa, deşi îngheţaţi de frig, cu certitudinea că vor avea unde să îşi parcheze maşinile.

„Normal că au ţinut cont de listele noastre. Nu a existat nici un fel de problemă. Angajaţii Primăriei au preluat dosarele în ordinea întocmită de noi, cei care am stat în faţa uşii instituţiei toată noaptea şi nu au existat probleme”, a explicat o femeie.

Singurele nemulţumiri referitoare la împărţirea locurilor de parcare au venit din partea unor oameni care, deşi s-au prezentat, duminică dimineaţa, să se treacă pe liste, au fost excluşi de pe acestea de către „colegii lor de suferinţă”. „I-am tăiat de pe foaie, deoarece o parte din ei au venit, au dat cu semnătura şi au plecat acasă. Nu era corect faţă de cei care au îndurat o noapte întreagă afară să îi lăsăm pe liste”, a completat femeia.

Întrebată despre situaţia dosarelor preluate la licitaţie, conducerea Primăriei a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că au fost acceptate listele albaiulienilor. „Nu ştiam că s-a ţinut cont de aceste liste, dar probabil că aşa este. Omul este cel care decide. Oricum, după părerea mea, efortul oamenilor de a sta în faţa Primăriei o noapte întreagă a fost inutil. Există suficiente locuri de parcare pentru toţi şi cred că doar cei care nu doresc să se deplaseze măcar 5 metri ca să îşi parcheze maşina pot avea o astfel de iniţiativă”, a precizat Mihai Coşer, purtător de cuvânt Primăria Alba Iulia.
Ca răspuns la întrebarea oamenilor vizând varianta eliberării unor numere de ordine, reprezentanţii Primăriei au opinat că această posibilitate ar fi dat naştere unor alte cozi în faţa instituţiei. „Dacă le spuneam că pot să îşi ridice numere de ordine, sunt convins că s-ar fi înghesuit în faţa uşii Primăriei, din nou, cu o seară înainte, doar pentru a fi siguri că sunt primii. Tot nu am fi rezolvat nimic”, a completat Mihai Coşer.

Depunerea dosarelor în vederea închirierii locurilor de parcare scoase la licitaţie de Primărie se va putea face până în data de 18 decembrie, iar în lotul de anul acesta au fost puse la dispoziţia albaiulienilor un număr de 240 astfel de locuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax