Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

După ce și-a desfigurat soția în bătaie, un bărbat din Sebeș le-a arătat copiiilor trupul mamei lor într-un apel video. Ce a urmat

Publicat

După ce și-a desfigurat soția în bătaie, un bărbat din Sebeș le-a arătat copiiilor trupul mamei lor într-un apel video. S-a întâmplat în vară, în luna iunie, pe malul pârâului Secaș din Sebeș. În data de 3 octombrie 2024, dosarul a trecut de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Sebeș. Este un caz grav de violență în familie. 

O femeie de 51 de ani a fost legată cu bandă adezivă de mâini și de picioare, bătută cu bestialitate de soț și lăsată în agonie timp de mai multe ore. A fost bătută atât de tare încât și-a pierdut definitiv vederea în ochiul stâng. 

În timpul în care femeia era ținută captivă pe malul râului, familia și poliția o căutau. Este un caz de o violență extremă, generată de un act gelozia bărbatului. 

La mai bine de patru luni de la comiterea faptei, bărbatul a fost trimis în judecată doar pentru violență în familie. Deși femeia a fost desfigurată și a rămas fără vedere la ochiul stâng, aceasta și-a iertat bărbatul.  Cazul a fost unul amplu deoarece polițiștii au fost într-o cursă contra cronometru pentru a o găsi pe femeie.

Ce s-a întâmplat

Motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro. S-a întâmplat pe parcursul zilei de 19 iunie, în zona Râpei Roșii din Sebeș.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani se întorsese recent din Franța, unde a stat închis. Acesta a auzit mai multe zvonuri despre soția sa, zvonuri care i-au aprins furia.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul din Sebeș care și-a desfigurat în bătaie soția, arestat preventiv. Femeia, dusă la spital cu un elicopter SMURD

Drept urmare a pus la cale un plan. Acesta a invitat-o la o plimbare pe malul pârului Secaș, în jurul orei 11.00 – 11.30.

Bătută și ținută legată timp de aproape șase ore

Ajunși în zonă, singuri, bărbatul i-a propus femeii să facă o baie în apă. Apoi, au început discuțiile bazate legate de gelozie. În timpul discuției bărbatul a aflat ce s-a întâmplat și atunci a început calvarul.

A început cu câteva palme, apoi, a lovit-o cu pumnii în gură până când femeia a început să scuipe sânge. Aceasta a fugit în apă în încercarea de a scăpa, au notat magistrații.

Însă bărbatul a prins-o și a adus-o pe mal. Apoi a luat un lemn și a lovit-o de mai multe ori în cap. Femeia și-a pierdut cunoștința și nu știe cât timp a fost în acest fel.

Familia îi căuta. Trupul femeii arătat prin videocall

Între timp orele se scurgeau și familia încerca să îi contacteze pe cei doi. La un moment dat, tatăl lor a răspuns la telefon și le-a spus inculpatul ”că femeia doarme și că nu poate vorbi acum, spunându-i fiicei sale că o va bate „numa un pic” și se va răzbuna pentru ceea ce i-a făcut”, se arată în motivarea instaței.

La insistențele familiei acesta le-a arătat-o pe femeie. Era întinsă pe jos și nu mișca. Era în jurul orei 18.00. După ce și-au dat seama că s-a întâmplat ceva grav copiii femeii au sunat la 112.

A început o cursă contra timp pentru a o găsi pe femeie. În paralel, familia o căuta și ea pe aceasta. Polițiștii au ajuns la fața locului la aproximativ o oră de la apelul prin 112.

Dusă de urgență la spital, iar apoi transferată cu un elicopter la Târgu Mureș

La mai bine de șase ore de la momentul în care femeia a început să fie bătută, aceasta a fost găsită de polițiști. Din câte se pare, în încrisruile magistraților apare și mențiunea că a fost prinsă de mâini și de picioare cu bandă.

După ce a fost găsită a fost dusă de urgență la spital. Bărbatul a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. În arest preventiv se află și în acest moment.

De la Alba Iulia, femeia a fost transportată de urgență cu un elicopter SMURD la Târgu Mureș. A avut nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale.

În urma agresiunii, din cauza loviturilor repetate în zona feței, femeia și-a pierdut definitiv vederea la ochiul stâng. Mai mult de atât, magistrații au notat că aceasta a fost mutilată, desfigurată, și că din punct de vedere esteic a suferit un prejudiciu permanent.

Însă femeia l-a iertat pe bărbat. Acesta și-a retras plângerea penală. Drept urmare, bărbatul va fi judecat doar pentru violență în familie. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate