Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Salvată de egalul cu UTA: Unirea Alba Iulia a scăpat de ruşinea retrogradării

Publicat

Unirea Alba Iulia poate respira uşurată, deoarece a remizat, sâmbătă, cu UTA Arad, scor 1-1, asigurându-şi astfel locul în Liga II, pentru sezonul următor.

Formaţia antrenată de Gabriel Rotaru a început meciul în forţă, dar a ratat câteva situaţii de a marca încă din debutul partidei. Ba mai mult, Unirea a ratat o lovitură de la 11 metri, prin Nicuşor Stanciu (în minutul 41), iar imediat după eşecul loviturii de pedeapsă, Silviu Mureşan a trimis mingea în bară (minutul 43).

Golul dat de Unirea a fost marcat de Călin Cristea, de la 11 metri, în stânga portarului Smaranda, în minutul 50. A. Neagoe, de la UTA Arad,a eglaatcu un şut de la 20 de metri, în minutul 84.

Ultimul meci din acest sezon în fața propriilor suporteri s-a dovedit a fi spectaculos pentru trupa albaiuliană, jocul a depășit mult prestațiile arătate până acum în teren, iar ocaziile de poartă nu au lipsit în meciul cu arădenii. Pentru Unirea Alba Iulia urmează ultima etapă cu FC Argeș Pitești, un meci ce va fi lipsit de orice miză, întrucât ambele formații sunt scăpate de grijile retrogradării.  ”E bine că am scăpat de grijile retrogradării, era păcat să retrogradam, acum sperăm să putem face o echipă care să-și propună un alt obiectiv în sezonul următor”, a declarat după meci Adorian Himcinschi, antrenor secund FC Unirea Alba Iulia
Unirea Alba Iulia:
Pascal (cpt.) – Bâlu, Potopea, Kamara, C. Cristea – Spătaru, D. Militaru, Pleniceanu, Boboc – N. Stanciu, S. Mureşan. Rezerve: Ignat- Ivan, Schuller, C. Oară, Ciofu, Filip, A. Câmpeanu. Antrenor: Gabriel Rotaru

FC UTA: Smaranda – Pocuca, Tânc, Paşcariu (cpt), I. Bălan- Diarra, Purece, Tignea, Nădăban- Drăgan, Voiculeţ. Rezerve: A. Vlad – Tolmbaye, Capătă, A. Neagoe, M. Chindreş, Fl. Gâlcă, Furlanetto. Antrenor: Roland Nagy.

Călin Cristea gol la ultimul meci pe ”Cetate” pentru Unirea

Vândut la Pandurii Târgu Jiu, dar împrumutat de gorjeni la Unirea Alba Iulia, mijlocașul albaiulian, Călin Cristea a marcat sâmbătă unicul gol al „alb-negrilor” de la punctul cu var și și-a luat astfel rămas bun de la echipa  la care s-a lansat în fotbalul mare.  Chiar dacă a evoluat ultima partidă în fața fanilor fotbalistul a refuzat orice fel de declarații după meci.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax