Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Echipa de baschet a Colegiului Militar din Alba Iulia, calificată la etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Publicat

Sportivii care fac parte din echipa de baschet a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au reușit să obțină două victorii la etapa municipală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, organizată zilele trecute la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Elevii militari s-au impus cu scorul de 68 – 27 în fața echipei Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia și cu scorul de 32 – 15 în fața „echipei gazdă” – Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților colegiului militar, pentru elevii pregătiți de profesor Valentin Urian urmează în data de 28 ianuarie meciurile din etapa județeană.

Componența echipei de baschet este următoarea: elev sergent major Darius Nistor, elevii sergent David Hulea și Paul Lazăr, elevii caporal Gabriel Băldean, Gabriel Coman și Eduard Roman, elevii fruntaș Vlad Ogășan și Denis Bădescu și elevii Deian Popa și Albert Vaschi.

sursa, foto: Colegiul Național Militar Mihai Viteazul, Miriam Muntean

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax