Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Echipa Florea Grup va reprezenta România la EURO Business Cup, una dintre cele mai importante competiții de minifotbal

Publicat

echipa florea grup minifotbal

Echipa Florea Grup din Alba Iulia va reprezenta România, alături de alte trei echipe din ţară, la EURO Business Cup, cel mai important eveniment de minifotbal destinat companiilor. Competiţia se desfăşoară în perioada 22-26 mai, în Antalya, Turcia.

Condiția principală de participare este ca toți jucătorii să fie angajați ai companiei pe care o reprezintă.

Lotul Florea Grup este format din Petru Ovidiu Barna, David Florea, Ioan Marcel Florea, David Cristian Florea, Viorel Ciprian Brânză, Horațiu Cătălin Baciu-Sarmeș, Mihai Boancheș, Sergiu Ovidiu Muntean, Emil Radu Tuzes și Panfil Hirciaga. Antrenorul echipei este David Florea, iar delegat Viorel Ciprian Brânză.

echipa florea grup minifotbal

Echipa a fost înființată pentru a răspunde pasiunii pentru fotbal a membrilor ei, iar de-a lungul timpului a câștigat multiple competiții la nivel local și regional. Ultima victorie a fost cea care le-a adus calidicarea la EURO Business Cup.

La campionat vor participa 24 de echipe, fiecare având câte 6 jucători. Grupele vor fi extrase în data 22 mai, departajarea făcându-se pe baza punctajului EMF al fiecărei țări. Meciurile se vor juca pe gazon, dimensiunile terenului fiind de 46 x 26 m. Fiecare grupă va avea câte 4 echipe, iar partidele se vor juca în câte două reprize de câte 20 de minute. Alături de echipa din Alba Iulia, România va fi reprezentată de echipele Gemina Cluj, Liriada Râșnov și Tenaris Silcotub Zalău. Premiul pentru echipa câștigătoare este de 2500 Euro.

Competiția este organizată de către Federația Europeană de Minifotbal.

Euro Business Cup

Toate meciurile vor fi transmise live, pe site-ul organizatorilor, AICI.

Florea Grup este o companie care investește în promovarea sportului. Compania organizează anual două evenimente sportive de interes național: Cupa Florea Grup la Tenis de Câmp și Florea Grup Beach Volleyball Tournament. De asemenea, este partener în organizarea Openului Internațional de Șah al României, un eveniment ce crește de la an la an. Compania mai sponsorizează și evenimente cicliste, concursuri de air soft și lotul de fotbal feminin al municipiului.

Știm că în business, la fel ca și în sport, talentul este important, oportunitățile de asemenea. Dar perseverența și munca sunt cele care asigură rezultatele. Sunt principii care ne ghidează la nivel personal și profesional, de aceea încurajăm cât mai mult implicarea în activități sportive”, spune Marcel Florea, directorul general al companiei.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Ciugud dezminte trecerea la PNL: „După execuția politică și excluderea din PSD, am rămas INDEPENDENT”

Publicat

Gheorghe Damian

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, dezminte informaţiile transmise joi seara, într-o emisiune TV, de Rareș Bogdan, potrivit cărora acesta s-ar fi înscris în PNL. Damian susține că, după „execuția politică” și excluderea din PSD, a rămas independent. „Dragi prieteni, După mai bine de 2 ani de când am fost „executat politic” și exclus din PSD […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Daniel Zdrânc: PSD a realizat cele mai mari reduceri de taxe în România în ultimii 30 de ani

Publicat

După ce guvernarea PNL a majorat TVA de la 19% la 24%, a crescut taxele firmelor, a impozitat pensiile, guvernarea PSD s-a remarcat întotdeauna prin reducerea taxelor și stimularea economiei, a transmis vicepreședintele PSD Alba, Daniel Zdrânc. „Astfel, PSD a readus TVA la 19%, iar anul trecut a redus TVA la doar 5% în domeniul […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

APIA Alba: Până în 31 mai, fermierii pot depune modificări la Cererile Unice de Plată, fără penalităţi

Publicat

apia alba iulia

În perioada 16 – 31 mai inclusiv, la sediile Centrelor județene/locale APIA, fermierii pot depune modificări la Cererile Unice de Plată depuse în cadrul Campaniei 2019, fără penalităţi, transmite APIA Alba. În conformitate cu art. 1 din Ordinului Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) nr. 69/2019, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură are obligația […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman: 10 motive pentru care să votezi PNL și să votezi DA la referendumul împotriva corupției

Publicat

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Ca deputat PNL de Alba, îi îndemn pe cei care cred în mine să iasă la vot în 26 mai, să pună ștampila pe candidații PNL și să voteze cu DA pe cele două buletine la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis împotriva corupției. Am să prezint 10 motive pentru care cred că susținerea PNL […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate