Connect with us
Publicitate

SPORT

Gloria II Bistrița – CS Zlatna, vineri de la ora 17.00. Echipa lui Dorel Mureşan speră să obţină cel puţin un punct în deplasare

Publicat

CS Zlatna va disputa vineri, în runda treia a Ligii a III-a, Seria a VI-a, un joc în deplasare, în compania formației Gloria II Bistrița. Trupa lui Dorel Mureșan speră să dea lovitura în compania bistrițenilor și să se întoarcă cu cel puţin un punct din deplasarea de la Bistrița.

După ce, în runda trecută, CS Zlatna a reușit o remiză în compania Unirii Dej, „aurarii” pleacă hotărâți la drum și pun gând rău echipei secunde a lui Jean Pădureanu. „După o săptămână de pregătire, sunt optimist. Normal că nu vreau să pierd. Eu am încredere în băieți și sper să scoatem un rezultat bun”, a declarat Dorel Mureșan, antrenor principal CS Zlatna.

Dorel Mureșan nu va avea 18 jucători nici la jocul actual, după ce în runda precedentă trupa lui Mureșan a avut doar 14 echipieri trecuți pe foaia de joc. ”Nu am 18 jucători nici la jocul cu Bistrița. Kiraly și Neamțu sunt accidentați, mai am doi jucători învoiți, sunt în continuare probleme de lot”, a mai spus Mureșan.

Partida se va disputa vineri de la ora 17.00 și va fi arbitrată de Grigore Suhan, Andrei Itco (ambii din Suceava) şi Elena Munteanu (Tg. Mureş).

„După o săptămână de pregătire sunt optimist Normal că nu vreau să pierd.  Nu am 18 jucători.”N

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax