Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Elev al Colegiului Național Militar din Alba Iulia, înaintat la cel mai mare grad onorific acordat în cadrul colegiilor militare

Publicat

Elevul Colegiului Național Militar din Alba Iulia, Călin Hartzos, a fost ridicat la gradul de elev plutonier adjutant pentru rezultatele obținute în cei trei ani de când studiază la „Mihai Viteazul”. 

Este cel mai mare grad onorific acordat elevilor din colegiile militare și este purtat în fiecare an de elevul care prin perseverență, determinare și ambiție reușește să fie timp de trei ani, cel mai bun elev din anul său de studiu.

La fiecare final de an școlar conducerea Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia premiază elevii care obțin rezultate deosebite.

Călin Hartzos, în toți cei trei ani în care a fost elev la colegiului, a fost cel mai bun elev din anul său de studiu.

Astfel, acesta a fost înaintat la gradul de elev plutonier adjutant.

„Încă de la admiterea în colegiul militar, Călin și-a exersat abilitățile, reușind să obțină performanțe în orice domeniu de studiu și-a dorit, fie că este vorba despre matematică, fizică, limba română, limba engleză, istorie sau dezbateri.

Obiectivul său constant a fost acela de a fi cel mai bun în ceea ce face și de a reprezenta un model pentru colegi despre cum succesul poate fi și al lor, ca rezultat al muncii şi ambiţiei.

Media generală obținută după primul an de studiu a fost 9,97, medie care l-a situat pe Călin pe locul al doilea în ierarhia colegiului și primul în anul lui de studiu.

Menținându-se pe drumul performanței, Călin a reușit să finalizeze clasa a X-a și clasa a XI-a cu media generală 10, situându-se în fruntea ierarhiei”, au transmis  reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia în cadrul unui comunicat publicat pe Facebook.

„După trei ani în colegiul militar, ani în care am învățat, am muncit, dar m-am și distrat atunci când a fost cazul, a venit momentul pentru culegerea roadelor. Avansarea la gradul de elev plutonier adjutant are pentru mine o valoare simbolică.

Funcția care vine odată cu gradul este una reprezentativă pentru ceea ce înseamnă ambiția și perseverența.

Sper ca propriul exemplu să fie mai mult decât o realizare individuală, sper că în calitate de elev plutonier adjutant voi putea inspira noua generație de boboci, susținându-mi în același timp colegii care au deja experiență în colegiul militar”, a declarat Călin Hartzos după înaintarea în grad.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maccinic

    sâmbătă, 01.07.2023 at 08:11

    observa că armada ë plina de burtoși…când se pun baetii pe bieții ruși slăbănogi,fac din ei saslik..mama,ce vor fugi mujicii! 169 de kile pe tine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax