Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Elev de liceu din Alba Iulia, trimis în judecată pentru ultraj: A zgâriat și mușcat de mână un jandarm. Ce a făcut la secție

Publicat

Un elev de liceu din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru ultraj. Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 9 iulie 2024. 

Potrivit motivării instanței, tânărul a zgâriat și mușcat un jandarm în timp ce într-o dubă a jandarmeriei pentru a fi dus la secția de poliție. 

Incidentul a avut loc în urmă cu un an, în noaptea de 26 iunie 2023.

La data respectivă, în jurul orei 23.30, un echipaj de jandarmi a intervenit pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Misiunea jandarmilor era aceea de a-l conduce pe tânăr la sediul poliției din Alba Iulia.

Potrivit documentului citat, în timp ce era condus la sediul ”Poliției Municipiului Alba Iulia cu autospeciala Inspectoratului de Jandarmi Alba, a zgâriat-o pe gât și pe față și a mușcat-o de mâna dreaptă pe persoana vătămată jandarm aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Iar ulterior, în timp ce se afla în sediul Poliției Municipiului Alba Iulia, a avut un nou schimb de replici cu persoana vătămată context în care a lovit-o pe persoana vătămată cu piciorul în zona tibiei, cauzându-i prin toate aceste agresiuni leziuni ce au necesitat, pentru vindecare, un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale”, au notat magistrații.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. --==s0s0==-

    joi, 11.07.2024 at 07:00

    Vai de voi jandarmi….a-ti ajuns sa va muste elevii !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate