Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Elevi şi profesori din patru ţări europene, la Alba Iulia. Participă la ateliere de învăţare a ştiinţelor prin muzică, în cadrul unui proiect Erasmus+

Publicat

LIV-Music-10Liceul de Arte “Regina Maria” găzduieşte până în 2 iunie o delegaţie de elevi şi profesori din patru ţări europene. Oaspeţii sunt prezenţi la Alba Iulia, în cadrul proiectului Erasmus+ “Music is.. Life Long Learning”, la care liceul este partener.

Elevii participă la ateliere muzicale, de învăţare a ştiinţelor prin muzică, de ceramică şi culoare, iar profesorii lor participa la întâlniri din proiect, un atelier de descoperire muzicală prin metode interactive.

Atât elevii, cât şi profesorii derulează un schimb de experienţă în ceea ce priveşte predarea/ învăţarea ştiinţelor prin intermediul muzicii (clasele primare, gimnaziu), fiecare ţară prezentând un set de metode, aplicarea acestora, rezultate şi impactul acestora. Cu toţii iau parte la concertele de muzică tradiţională şi clasică, organizate de Liceul de Arte „Regina Maria”, descoperă moştenirea istorică a oraşului şi schimbări din natură, luând parte la o serie de jocuri muzicale, însoţite de mişcare adaptată.

Liceul de Arte „Regina Maria” este singura şcoală de muzică din cadrul proiectului Erasmus+. Oaspeţii sunt din Italia, Spania, Polonia şi Portugalia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax