Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii ar putea studia o nouă materie, la şcoală. Propunerile unui europarlamentar

Publicat

elevi examen

Un europarlamentar consideră oportună introducerea unei noi materii pentru elevii din ultimii ani de şcoală. Propune ca aceştia să studieze despre Uniunea Europeană.

Este vorba despre introducerea în programa școlară a unui curs despre Uniunea Europeană care, în opinia europarlamentarului PSD Claudiu Ciprian Tănăsescu, poate ajuta tinerii să își însușească, în termeni simpli și pe înțelesul tuturor, noțiunile de bază privind Uniunea Europeană, vor înțelege mai bine importanța calității de membru al Uniunii Europene, de ce este important să votăm la alegerile europarlamentare, cum funcționează și care sunt valorile UE.

Citește și O nouă materie de studiat pentru liceeni. Vor avea o oră în plus pe săptămână la școală, din toamnă

„În actualul context, în care euroscepticismul câștigă teren bazându-se pe lipsa de informare a cetățenilor privind importanța Uniunii Europene, pe mesaje eronate, denaturate, referitoare la rolul instituțiilor europene în viața de zi cu zi a cetățenilor, consider că este important să combatem aceste curente de opinie, prin care sunt induse anumite idei deformate, conform cărora toate lucrurile rele sunt dictate de la Bruxelles, statul național și-a pierdut suveranitatea, sau că Uniunea Europeană este o construcție menită să distrugă spiritul național”, a spus Tănăsescu, potrivit newsteam.ro.

sursă: romaniatv.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax