Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevii de nota 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională, răsplătiți cu bani. Doar două tinere din Alba vor primi recompensa de la stat

Publicat

elevi

elevi de 10 Elevii care au obţinut rezultate remarcabile la examenele de Bacalaureat sau Evaluare Naţională vor fi recompensaţi pentru mediile de 10 obținute. În Alba există doar două tinere care se vor bucura de recompensă.

Elevii de clasa a VIII-a care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională vor primi câte 1.000 de lei fiecare, iar cei care au obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016 vor primi câte 3.000 de lei.

În județul Alba au existat doar 2 medii de 10 la examenul de bacalaureat și nicio medie la evaluarea națională, față de anul trecut când au existat 8 medii de 10 la cele două examene.

Anul acesta, două tinere au reuşit performanţa mediei 10 la Bacalaureat. Ambele sunt absolvente de liceu la Alba Iulia şi au şanse considerabile să-şi creeze o carieră – reper şi pentru alţi colegi de generaţie. Dacă una dintre fete spune că nu are planuri să părăsească ţara, după facultate, considerând că sunt oportunităţi şi în România, cealaltă are deja stabilită plecarea la un colegiu din Anglia. Dar, indiferent de modul în care îşi pregătesc viitorul, reuşita celor două fete merită evidenţiată, având în vedere importanţa examenului de maturitate în evoluţia educaţională a tinerilor de astăzi.

Cele două sunt Andra Teodora Jurju – absolventă a Liceului de Arte “Regina Maria” Alba Iulia (specializare Muzică) și Georgiana Maria Medruţ – Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia (specializare Filologie).

VEZI: FOTO: Cine sunt tinerele din Alba care au reuşit performanţa mediei 10 la BAC 2016. Ce spun despre examen şi ce planuri au

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax